Wednesday, September 17, 2008

First Posting

Salam..hi all..(ada ke org baca blog aku ni huhu)
actually blog ni telah lama diregister..konon² utk blog bisness..tp sampai skrg blom jumpa bisnes aper nak buat..makanyer aku amek keputusan utk jadikan blog ni tpt luahkan perasaang dan utk merapu² dpt ilangkan tensen gak kan..

so kpd sesiapa yg tertengok blog aku ni..dijemputlah add as neighbourhood ke..err..camne nak buat eh..still tak reti..kena study sket..kpd yg dh tau tu..ajar² laa aku ni..kpd yg sudi lah ;-)

ok..cukup buat masa ni..nak gi study function² dlm ni jap...see ya..

2 comments:

wansu said...

welkam..welkamm....

Gukita said...

Dalam Blogspot mana ada `add to neighborhood' function. Kena pandai tweek sendiri kat html dia.. Susah sikit tak macam Vox..