Wednesday, September 24, 2008

ohhh..rajinnyer

akak rasa posa thn ni lah yg akak plg rajin skali..haa rajin memasak lauk utk berbuka ok..mmg payah nak tgk pemandangan masak memasak klu bkn bln posa ni..tp thn ni ada sket lain.. tetiap ari nak msk melainkan weekend klu ada panggilan pulang ke gombak rmh ibuku..atau mcm last week blk kpg..tp the rest of the week akak msk jer ler..rasa kepuasan tak terhingga gitu melihat somi dan anak2 mkn dgn lahapnya hahaha..wahh promote gitu :-p

pic lauk pauk rasanyer tak payah ler akak nak tunjuk kat sini..klu korang terliur lak kang..dosa lak akak rasa kuikuikui...

0 comments: