Friday, November 14, 2008

maaf ler

emm..biasalah aku kan..bila dah meroyan² mcm smlm tu..mula lah rasa kesal ari ni standarddddd...

apa pun aku nak mintak maaf lah kpd sesiapa yg ada terasa..bkn niat aku nak mengguris perasaan org..cuma nak peringatkan diri sendiri dan kengkawan supaya lebih ikhlaslah kita dlm persahabatan..keikhlasan itu tak perlu diungkap berulang kali..ckplah dgn perbuatan kita tunjukkan..

ari ni aku dah ok..tgk tarikh dah 14hb lg 2 ari mabe terpikyet..emm..aku rasa mmg aku kena PMS ler tu aper lagi..isshh susah tol jd ppuan ni..ader jer angin kus kuss tetiap bln lah...camne nak hindari eh..

7 comments:

Asz said...

biasalah tu .. ari i ... ni u lak yg kena ...tak suka kan bila 'hangin' tu dtg?!??

bell said...

orang tu dah tau ek akak bengang ngan die.

AQisH said...

asz - mmg tak suka sgt²..tgh cuba kontrol diri;-)

bell - dia tak tau pong akak jer yg syok sendiri huhu..

pinkiss said...

dah dah pikyet dulu dari ko.. huhu.. aku menang.. Yahoo!

NanaMacho said...

semua org berhak nak meluahkan perasaan...no hal nyerrr :d

so as a fren yg dah 3 tahun kenai ko, aku mengambil kesempatan memohon maaf dari ujung rambut ke kaki, zahir batin dari ko sekira nyer aku ada terbuat salah, mungkin sedar, mungkin tidak...sama ada "adil ke tak" tu untuk aku atau tidak heheheheee...since aku pun peyet sama time ngan ko bulan ni, aku terasa 101% lak hukhuk....

tak salah mengaku kalau betui n tak salah kalau over lak perasan :)

AQisH said...

pinkiss - aku tak pikyet² lg ni huk²:-p

nana - ikhlas ke tak ko mintak maaf nih..klu ikhlas permohonan maaf tak perlu ada pertimbangan "adil atau tak" utk ko minta maaf..manusia ni tak lepas lakukan kesalahan..sekiranya betol kita mohon maaf haruslah tidak diulangi lagi perbuatan yg sama..jgn mulut kata lain hati kata lain..lg teruk kalau ada spesis yg tikam kwn dari belakang..dpn baik belakang kutuk tak hengat..klu bleh nak hebahkan satu dunia tau..adakah tu tanda kwn yg sejati??

kesimpulannya tepuk dada tanya IMAN..

NanaMachoTau said...

ikhlas!...kemaafan diminta seikhlas ikhlas nyer... :(
harap maaf pun diberi seikhlas nyer jugaa :)