Saturday, October 24, 2009

deko..deko..dekooo..*ala2 iklan promo celcom tuu*

17 comments:

TiNiE said...

oh! sgt menjeles tgk umah org yg meluas begitu..siap dapow 2-3 weih..bes bes..

Diarihatiku1976 said...

Adussss.. terpegun dan terpesona aku tgk umah ko... memang lawo.... tapi leh tak beritahu aku wing chair tu hang beli kat ner... berkenan sungguh ni...

azreen said...

aku pun suke kaler merah....rmh ko mmg cantik...sejuk mata memandang....nnti aku blik jgn lupa ajak aku raya ek...muke tak malu nie...ahahahaha

AQisH said...

tinie - hang mai ler rmh aku cpt tgk real lg best :-p

diarihatiku - err..aku beli kat cavenzi jer ;)

azreen - reen nnt bila blk sini bgtau yer..bleh dtg rmh aku..jgn lupa beli fridge magnet utk aku tau hehe..

green apple said...

aku pun baru je beli string curtain kaler yg sama nak letak kat ofis aku. merah itu seksi bukan kah?

Dee said...

aku tgk live..mmg cantik aqish..aku suker..huhuhu..tp itu langsir mmg xmoh kasi tinggikah? mcm kata si botak dlm casa impian tu..

AQisH said...

green apple - mmg sexy nokk :-p

dee - err..tinggi kalu lg byk ler duit kena kuar huhu..lgpun nnt x sama level ngan sliding door tu..kat situ dh xleh wat aper dah..

mamaadam said...

wah deko3 ni cantik lar..blh pinjam ke idea nak hias umah kita lak

tangsibaru said...

waduh2,,, cantik bangat rumah dia, pandai di hias...

patut juga pindah lambat2 kan, org lain dah berkulat dinding rumah awak masih berkilat2...

satu je nak tanya... errr berapa org maid u pakai utk maintain ni? aduih,,,, mantop!

alhamdulillah

CIKPEDOT said...

memang padat toll umah ko ni.. sofa je berjenis2..bawak2 besabau le.. baru dok 10 bulan ni weiii... besok ko g melancong sana sini, lagi mcm2 ko nak tambah.

eniway.. santek..santek... sume kaler matching ikut tema.. bunga ros ko yang paling menjolok mata aku... berkenan pulak aku menatapnye..

AQisH said...

mamaadam - bolehh sajaaa ;)

tangsibaru - maid nyer enggak ada pakk..sendiri mentenn huhu..but u know me..ala2 mak tiriii kan kehkeh..

cikpedot - betol kata ko tu ped oii..aku dh soh en.zaim stop2 ler beli perabot..dh punuhh sgt dahh..tinggal nak soft2 touch je lg ;)

Mrs.Nury said...

penuh brg kak iti.Nampk luasnyer rumah akak biler dh renovate kan...padahal luas just 20x65.Rumah nury 20x70 tp blum renovate lg...agaknyer klau renovate sure luas mcm rumah kak iti.Merah pun cntik kak...

AQisH said...

mrs nury - klu nk nampak luas mmg kaler dinding & susunan perabot tu memainkan peranan penting..

ada rmh jiran tu..rmh nampak sempit sbb susunan perabotnya padahal ukuran rmh semua sama jer..

akak cuma tambah dapur tu jer nury..atas lom reno pon lg..nnt2 lah klu ada rezeki insyaAllah ;)

pinkiss said...

ai suka esbok.

mc ta said...

cantik deko..simple but nice. and roses tuh, kalau tambah kaler cream so tambah contrast..lagi vogue rasa nya..he..he..
anyway, nice home..nice blog :-)

lily lotus said...

simple n nice ;)

AMIRZA-KRAF said...

wahhhh kak aqish... cantiuqenyerrrr umah... kagum giler kat dapow tu.. smp 2-3 nampak benor la rajin masak