Monday, January 18, 2010

dah 9 tahun rupanyer

9 tahun lepas..tarikh 18 Januari ni merupakan saat aku diijabkabulkan dgn en. zaim..waktu tu rasa mcm x percaya jer..ye la klu citer sejarah pertemuan kami yg sgt singkat membuatkan ramai pihak yg terkejut tapi alhamdulillah..berkat kesabaran dan kejujuran hati masing² termeterai sudah perjanjian yg dibuat..kami akhirnya disatukan sebagai suami dan isteri..

9 tahun sudah berlalu..kami dikurniakan dua org anak..8 & 6 tahun..insyaAllah bakal menimang lagi seorang baby bln Julai nanti..mmg kehadiran anak ini dinanti²kan terutama oleh abg dan kakaknya yg sudah lama kepingin nak ada adik lagi..terpaksalah mommynyer akur demi merialisasikan impian anak²..hikhik..ayat x bleh blah nampaknye :-p

harapan aku semoga perkahwinan ini kekal hingga ke akhir hayat kami..segala ujian berlaku dapat ditangani dengan baik..so far mmglah kami tidak pernah bergaduh besar..tapi takat majuk sket² tu adatlah kan..kang x best plak hidup klu semua baik je;-) semoga tahun ni dimurahkan lagi rezeki kami..dapatlah kami melihat anak² membesar..memberikan mereka pendidikan dunia & akhirat dgn sempurna..agar satu hari nnt mereka mempunyai kerjaya sendiri dan jika dipanjangkan umur dptlah kami melihat mereka berumahtangga pula..insyaAllah..


7 comments:

Uruchimaru @ kf said...

lame tue!

Frodo Baggins said...

phewww ~ congrat ...

alladiin said...

hepi anniversary beb... 9 tahun, klu candle light mlm ni, kena ada 9 candle k...baru terang...

rasp said...

hepi anniversary sis...
smoga berbahgia hingga ke akhir hayat!!!!

*ayu the sun* said...

congrats!
happy anniversary!


ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

lily lotus said...

almost 1 dekad tu. happy anniversary dear..happy selalu

green apple said...

congrats!