Wednesday, December 8, 2010

30 Days Quest : Day 08- Short term goals for this month and why.

bercakap pasal matlamat pada bln ini membuatkan aku menggaru dagu yg x gatal ni jap..sbb menda yg aku dok buat skrg ni..rasa nye long term goals..utk short term ni apakah dia ehh..

haa oklah..rasanye short term goals aku ni..nak setelkan keje² kat opis ni laa..walaupun sebenarnyer ari ni aku bercuti dan membuat n3 autopublish utk berhoyeh² bersama somi dan anak² di samping telah meninggalkan si debot anees kat umi dia sbb mamy nak gi nengok wayang citer repunzel dan melawat pwtc krn abam ayash nak tgk keta bumble bee sempena kl international motorsport 2010 itew..fuhh pjgnyer nak explain..

kenapa nak setelkan keje ofis terutamanya bab² filing ni..emm..berkemungkinan besar thn dpn bos² ni akan dpt PA baru wpun sebenarnye x ler baru guna tenaga sedia ada jer ;) jadinya tugas² yg pending dulu tu haruslah disiapkan dulu sebelum nak handover kat org baru tu kan..semoga tercapai ler cita² ni di samping bantuan praktikal student yg agak best juga ni ;-)

kat sini semua kena buat sendiri..kitorg mana ada kerani nak mintak tlg sana sini..emm..klu ckp psl keje opis ni mmg lah x abiskann..tu pasal ler aku x brp nak suka citer bab² opis ni..jadinya baiklah saya stop di sini dulu huhu..

2 comments:

rasp said...

sis, i pun tak suka sangat buat filing....
neway, gud luck, smoga tercapai ur goal nie...

makdara TERdiva said...

ini tag ke azam baru nih!! konpius mak! ;)