Friday, December 24, 2010

30 Days Quest : Day 24- A letter to your parents.

di saat² aku berazam nak jadi blogger tegar..dpt lak penyakit tercirit² ni..adoiii hazab akak deknon 5 ari tauuu..mcm 5 bln nye kesakitan..xpenah aku rasa camni..fuhhh...jadinya ari ni akan ku bayar semula otang² tag ari tu..mulakan dgn ari ke 24 yg dah termiss ni aaa..jadinya ini n3 tertunda..

all this while xpenah aku mengutus surat buat ayahbonda terchenta tetiba quest ni kena buat la plak..akak try la ye dek walaupun surat ni mmg akan berbunyi mcm ko berckp jer rasanye:p

kehadapan ibu & babah tercinta..

terima kasih kerana telah melahir dan membesarkan anakmu yg kiut ini (kiut ker :p) sesungguhnya jasa dan pengorbanan ibu & babah xkan ct lupakan..plak² dgn bantuan terbaru yg dihulurkan..maceh yer bu..nanti bln dpnlah ct bayar ehh (musti korang tau kan ape mendanye alaa agak² je la haha..)

sesungguhnya anakmu ini amat menyayangi kalian berdua..insyaAllah diizinkan Allah mudah²an hasrat utk menghantar ibu & babah ke Tanah Suci akan dimakbulkan Allah jua..amin..



p/s : sekiranya anakanda yg vogue gedevas ini memerlukan pertolongan lg sudi²lah menolong lagi ye..(muahahaa..kureng asem punye anak)

0 comments: