Thursday, December 23, 2010

nak update kejap

ari ni aku kecutian..cuti yg x dijangka..patutnya esok cuti..ntah ape silapnye smlm ptg lepas minum susu HL kegemaran tetiba perut memulas²..tekak plak loya semacam nak muntah mcm org mabuk awal pregnancy..ooppss..sgtlah cuak di situ..

sudahnya aku terpaksa cuti ari ni akibat kerap ke toilet mlm td..plg x tahan..dia kuar sebelum aku sampai ke toilet..2 kali tukar seluar..adoii aper lah harunya ari ni...:(

quest ari ke 23 x dpt buat lagi..nnt mlm² bila dah ok aku wat laa..

UPDATE : aktiviti memblog terpaksa dihentikan buat seketika krn sehingga ari ni sabtu 25 dis, tuan punya blog masih blom reda dari kesakitan yg dinyatakan di atas tadi :((

8 comments:

Whitey Mommy said...

kelakar pulak baca entry akk ni... mkn buah banyak2 akk... :) tp cirit ni susah... pling tak suka bila rasa pedih part2 tertentu... kaka

Arissa Zoela said...

wah...rumah sudah bertukar...i loike...hehehe...

~Ifa~ said...

ish kritikal nie lum smpai toilet dh kuar.leceh kan nk kena cuci bagai.dh g klinik ke nie.hope cepat baik ye.

salam perkenalan dr saya ifa..

Mariana said...

suke tgk blog pinky2 ni
dh folo u
folo me back ya
http://diarialeesya.blogspot.com

DeCrewz said...

Ni kritikla da nie.. Paling gerun baca bila tukar sluar 2 kali (xyah la bgtau..hu)

4 Kay-E said...

ciannye..
tk cr ok :)

Mawar Merah said...

Ciannye... Sy dh seminggu sakit perut. Tiap2 hr perut memulas. slalunye jd cmni sbb minum detox drink je.

makdara TERdiva said...

aku pernah semalaman jadi penunggu jamban sebab cirit birit..penangan durian punya hal!