Tuesday, October 28, 2008

adoiiii yaaaiiii

aku rasa syawal thn ni lah yg paling meriah..pulak2 beraya kat kpg aku gombak tu..di samping gi open house merata tak hengat sampailah ari ni aku plak yg jd penunggu toilet ok..dah dkt 10x gi jamban memberut adoii yaaiii..aper lahh malangnya ari nih..aku minta EL dr bos pg td..tak larat rasa nak gi opis bila perut memulas2 jer..errr..tp td kuar gi bfast kedai mamak larat plak pastu gi tgk perabot jap sempat lagi..tp berpusing gak carik toilet nak tambahkan pelaburan adehh..

ari tu aku ckp nak upload pic majlis raya opis aku kan..rasa mcm malas lak nak upload..aper kata korang gi tgk kat
flickr aku ni jer dan rasailah kemeriahannya hik2..

aku nak upload pic ni jer lah..ye la khamis lepas kan bday aku..rupernyer mlm tu blk anak2 aku buat ler kad bday yg tak brp nak jadi kad tu..anyway ma kaceh byk2 mommy ucapkan kpd anakanda berdua dan daddynya yg sempat mengrab cheese kek yg sodap itewww eemm..nyummnyumm..rasa mcm nak gi blajar buat cheese kek lak pasni cehhh ceehhwahh..berangan mmg mcm2 jer nak buat..ntah bila nak start pon tak tau lah..apapun layan jap pic bwh nih..


ni kad made by my lovely son arash..emm..pehal laa tulisan tak terang sayang oii..tp takpelah nxt time cuba lg yg terbaik ahaks..anyway mommy suka sgt2 ingat gak abg eh;-)



yg ni lak si adik lak buat..ma kaceh yer dik..wpun mommy tak berapa paham aper yg adik lukis hehehe..

pastu rupernye adalah acara memotong kek nih..pic ada tp malas ler nak tunjuk kang terkejut tgk rambut aku yg mengerbang ala2 tutttt jer hahaha..apapun terharu akak thn ni ramai yg wish dan dpt kek yg sdp ni gak..hadiahnya kata en zaim tu aaa rmh sebijik tu ..takkan tak pueh ati lagi kot..hehe..puehh bang puehh..ma kacehlah mmmuuaahhss..

3 comments:

janesach said...

Inisiatif budak2 nak buat kad2 tuh sungguh touching!!!!

Bdway, kek tuh nampak sedap, beli kat mana?

AQisH said...

hik² dulu diorg buat kad utk bday daddy lagi lawo sebenarnyer..sbb aku yg jd assistant haha..

kek tu lak mmg sedap..beli kat angle kek..

NanaMachoTau said...

bauuuu sempat baca, sempat kek tarak bauuuuuu...nmpk macam tak serupa tp sama je perkataan tu kan hehehe

EPPY BELATED B'DAY (wish dlm ni) :d