Thursday, October 30, 2008

haa mengelamun

dah nama blognya pon tales of daydreamer..mmg haruslah keje aku berangan jer :-p dah dua hari ku pikirkan apakah biz yg aku nak buat..emm..actually blog biz dah buat tinggal nak touchup² tp takleh lah nak announce lagikan sbb brgnyer tak ready lagi..yg pasti aku nak terlibat dlm penyediaan makanan jugaklah sbb aku pon mmg minat memasak..cuma dah lama tak prektikkan dgn jayanya jer..so azam thn baru wahh..ada lg dua bulan dah buat azam advance..tak kira lah nak berazam gak nih..azamnya nak gi amek kelas msk dulu pastu pergunakan oven kat rmh tu sebaik² mungkin..ada 3-4 jenis item yg sedang kupikirkan utk bergiat secara aktif..aper mende nyer..emm..tungguuuuuuu..hik²..

4 comments:

janesach said...

benda kalau tak berangan, tak jadi. dari angan baru jadi kenyataan. wish u luck, aqish!!

btway, smlm Aien Wijin called. Dia kem salam.

AQisH said...

aku mmg kuat berangan huhu

aikk ain ada call awak ehh..emm..

pinkiss said...
This comment has been removed by the author.
pinkiss said...

aku pun kuat berangan gak. ala.. bukan kena bayar pun. lgpun kalau xde angan2, takdelah jadi kenyataan.