Friday, November 28, 2008

kerana diorg ni lah aku tak memblog hampir seminggu!

bg peminat setia blog aku ni..cewahh poyoss..ada kee..yela² aku perasan..tp apa pun to all my silent readers..utk memuaskan ati korang yg tertanya² ke manakah aku menyepi..soalan itu terjawap spt video di bwh



my girl

haaa sbb diorg ni lah aku lupa sekejap blog aku yg kiut ni :p adoiyaiii..mabuk kepayang aku dibuatnyer layan citer korea ni lah..sampai en zaim ckp aku ni dah boleh jadi pelakon handalan adeh..gara² terpengaruh ngan watak heroin - Yoo Rin yg cheeky dan notty tu..hero dia plakk..aduhhhh..heartbreaker..err..senang citer..mmg ciri² karektor lelaki yg aku suka kikiki..bkn ler kata en zaim tu tak menepati citarasa..of coz ler ada gak..wpun tak sehensem hero korea ni..tpi karektor mat cool nyer itu tetap menjadi pojaaan hatikuuuu..heeeee..layanzzzz jiwangggss..

ehhh..jap²..chopp²...FYI hero yg aku minat tu..yg rambut pendek..Gong Chan..bkn yg rambut pjg yg sekali tgk cam pondan tu huhu...sekian tima kaceh :-D

5 comments:

pinkiss said...

jiwang tu salah satu sifat tersembunyi aku..

HydeZ said...

ayo kak..en.zaim xjeles kew..hik3~

AyKay said...

oicc... how do u countim ur kids? ke tengok malam2...

AQisH said...

pinkis - sifat tersembunyi ku jua huhu

hydez? (brp kali ko tukar nama ni daa) - err..en zaim buat² tak jeles jer hik²

aykay - ye lor..tgk mlm² lor sampai kul 3 pagi nak ngabiskan cpt² punyer psl kih²

HydeZ said...

name xpenting kak..yg penting prasaan 2..kikiki