Saturday, November 29, 2008

entry tertunggak

yerr..ini merupakan entry yg tertunggak selama 2 minggu..tp tak sempat nak mskkan dlm ni akibat kesibukan yg dibuat2 jer..bukan hakiki punyer sibuk..ini kisah anak bujangku Arash..pada 16 Nov lepas..sek. dia ada buat Annual Concert & Graduation Day @ Bukit Jalil Golf & Resort..walaupun majlis petang tu agak kelam kabut tapi takpelah..janji budak2 tu enjoyyyy..

ni pentasnya..thn ni membawa tema Dance Around The World..aku dok suspen jer tarian aper lah yg anak aku akan nari rupak2nya emmm..nnt kat bwh citer...



tu diaaa...anak aku jadi lead singer..alahai mana tak tumpahnya kuah klu tak ke pinggan..nak nangis sebenarnyer masa ni..sbb ingatkan dia wat persembahan aper lah patutlah kat rmh rileks jer tak prektis aper pon..rupernya nyanyi..bapakku pulang dari kotaaaa..bapakku beli kan keretaaa....huhuhu..yoyoor lah abg ckp surprise utk mommy eh..alahaii..masa ni ada parents yg ckp dia mcm shah rukh khan...iyoo lah tu


ini lak masa yg dinanti2kan..nak terima sijil ler katakan..tp aku agak frust ler..topi dia takde..ntah ramai sgt kot yg grade mabe stok topi tak cukup huk2..

berjalan sambil mengontrol macho
dgn teacher Lydia..the principal

dgn geng2 seperjuangan

gambar kenangan dgn daddy nyer

sebelum balik sempat ler kitorg berposing kat luar golf club tu..biasalah kan..pantang nampak kamera..actually byk lagi pic..as usual aku malas ler nak mskkan dlm ni byk2..penat ooo..so sesapa yg nak tgk lagi..bleh pegi ler kat my flickr ni yer..

begitu cepat masa berlalu..thn dpn arash akan naik darjah 1..si adik adelia tu msk tadika pulak..melihat perkembangan anak2 ni baru teringat usia aku pon semakin meningkat..semoga aku jadi ibu yg lebih matang insyaAllah..cehh cehhh yoyoor jer..

mlm ni kitorg anak beranak nak gi tgk MakYong Extravaganza..bdk2 ni musti suka..sbbnyer bahasa ibunda mereka akan diperdengarkan di pentas Matic..yerr..diorg asal dr kelantan sbb daddynyer org KB dehhh :-D nnt aku citer pasal show ni lak yer..tungguuuu...

3 comments:

HydeZ said...

waa..klntan..same ar..patot cumel..
kikiki

chamint said...

hihihihi...hubby kite ganu...selaluan la...

takpe arash tak pakai topi... nnt rosak lak rambut shah rukh khan tu. tp kite tgk dia more to irwan syah...

dah nak darjah satu...cepatkan masa berlalu...moga tabah menjadi ibu di zaman millenium nih...

AQisH said...

hydez - tp akak org selangor tak comel ke :-p

chamint - dia mmg minat irwansyah tu meen oii..dulu masa tgh popular lagu pencinta wanita asyik dgr lagu tu jer dlm keta..tensi gue..