Wednesday, November 12, 2008

phewwwww..

mlm td aku mimpi yg agak ngeri wpun tiada unsur² hantu syaiton dlm mimpi aku tu..kisahnyer gini..berlaku kat rmh parents aku ler kat gombak tp keadaan rmh tu rmh lama masa blom reno (aku selalu mimpi rmh lama kitorg ler pesal eh) sdg aku berborak² dgn en. zaim tetiba pak ali dtg enterprem ckp ngan aku..aku dah ada suami baru??? haaaa?? apekahhh??? aku yg termangu² tgklah somi baru aku tu..emm..not bad..tinggi..tuff..muka pon ensem gak siap ada kumis sket² huhu..aku yg agak terkejut badak tu terus pndg en zaim..

yg aku gerammyer en zaim ckp..takpelah aqish pegi lah kat dia..pastu dia terus blah..tp dia ckp kat pak ali takpe..dia bebaskan aku..haaa???? adoiyaiii..gabranyer akuu..pastu sebelum aku beredar mengekori en zaim..pak ali soh aku salam somi baru aku tu..aku pon salam ler siap cium pipi cehh..dlm ati aku ckp pehal ngan pak ali nih..?

penghujung mimpi tu..aku tepon en.zaim menangis² ckp aku mintak maaf..pastu dia kata takpe dia pon dah kawin lain..haaa?? lg sekali aku terkujat..adoii..pastu aku msk keta somi baru aku..pastu dia ckp..darling pegi mana lama abg tunggu..emm..wangi nyer diaa..pastu aku dgr bunyii..treetttt tretttt..alarm clock hp aku munyikk..pheewww legaaaa siotttt bila aku tau tu mimpi tp mcm real gilerrr..cittt..

pg tadi aku citer kat en.zaim..aku baru ckp td aqish mimpi..sampai ati abg...tak abih lagi ayat en.zaim terus jwp..kenapa abg ada memey baru ehhh..sungguh kureng asem! ada hatii kawww yaa:-p jgn bangg..kena kangg..

moral of the story - sesungguhnya aku tak sanggup nak berpisah dgn en.zaim..barulah aku tau..kasik pengganti yg hensem macho pon aku tak mo hikhik...

9 comments:

NaD said...

somi baru kak ct tinggi, badan tuff, muka ensem..ada kumis skit2...hmm.. tu mcm norman hakim. hew hew hew...

AQisH said...

wakakaka..haaa lah ciknad..baru teringat mmg ada iras norman hakim..issshh..syoohhh syohhh..

Asz said...

en zaim u tu cam tau2 je u mimpi dia da kawen lain ... sesuatu tul lah ...hehehe

pinkiss said...

mlm tadi aku mimpi ex bf aku. aku rasa dia rindu aku kot. huhu..

AQisH said...

asz - dia mmg camtu selalu kasik statement kasik wa lg panas huhu

noni - topik pagi hotfm pon mmg psl x² ni heee..

eita_tks said...

hahahaha...klakar la mimpi ct nie...

wansu said...

tengok tuu..ensem cam norman hakim pon dia tak mauuuuu....ishh..ishhh

sib baik lam mimpi tuh..memey tak interframe..tetiba nampak en zaim dok kelek memey plak...fuhhh baru laa complete mimpi tuuu..harrharrharrrrr

AQisH said...

kak eta - dlm ni mmg ditulis spt kelakar..tp in real mimpi mlm tadi tragis wehh :-p

wansu - sesungguhnya aku poyo setiaa kekeke..tp dlm mimpi smlm en zaim ckp nama minah tu natashaaa..cittt..nama mesti nak glams jer..nyampah..somi ct lak lupo nak tanya nama dia aper huhu..

AinZa said...

lawak lah kak ct nih...