Friday, December 19, 2008

semoga setel semuanya

aku harap ari ni setellah semua bayaran bil dlm mbank2u tu..hawat ler malas sgt ehh..dah kena badi blogger ni kot..takleh klu tak jengok wpun time opis hour :-p kronik dah rasanyer ni..adoii tulunnnn..

malasnyerr nak byr bil..yg msk nyer tak byk mana.. tang byrnyer tu adoilaaa..nak wat camne..selagi idop nih..mana ada yg free semuanya kena byr...duit reg. utk tadika anak dara tu pon kena ketepikan awal² aku ni bkn leh percaya kang terpakai haruu tak sek. lak adik tu kang huhu..itulah dia idop somi isteri ni harus bantu membantu gitu..baikkan aku..silalah muntah..

1 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

salam singgah..lawanya blog dia..ada butterflyla..:)

kita pn awal2 dpt gaji, 1st sekali mesti kena bayar segala mak nenek bil2 n loan dlu..lau idak abis ke shoppingla gamaknya...ekekekeke...