Friday, December 19, 2008

mainan maniaaa

adoilaaaa..bulan ni aku kena sindrom mainan maniaaa..mana taknyer..bln ni mau dkt 3-4x aku buat lawatan kat kedai nihhh...td aku ngan en.zaim gi lunch kat KLCC yg 3 min jer dah sampai dari opis aku nih..lps lunch en.zaim gi solat jumaat tu ler kat sejid tu..korang jgn ler ingat dia ponteng tak baik tau :-p

penyebab utama ke sini nak beli hadiah utk anak kengkawan aku yg sambut bday dan aku lak dijemput ke party diorg ujung minggu ni dan minggu dpn..senang beli skalilah..

best lak gi sini..baru bukak outletnyer kat klcc nih..besar pon besar..aku pon menyinggah lah jap senang semua ada..ada krismas sales lak tu..akak aper lagi lah kan..pantang tgk perkataan "SALES"..uisshh alergik sungguh..gi sini rasa cam nak jadi budak kecik semua nak main isshh..tak senonoh tol..

klu bdk² tu ada..mau kopak lagi akuu..tgk ler tuu..kemain lagi harga² yg ditampalnyer tuu..tak agak..isshh...hadiah yg aku kasik takleh ler tunjuk sbbnyer nnt tak surprise..buatkan mak² diorg bukak blog aku ni kang..tak beshh aaa kan :-p

sempat gak ler amek pokok nih..dpt snap sekali jer pastu bateri kamera mampusycat..dgr cerita dr adik yg tlg wrap hadiah td tu..dia kata klcc ari nih ada wat sales start kul 10 mlm -12 tgh mlm nih..satu hari sahaja..sekali dlm sethn..dia kata mmg murah²..emm..td aku dah recce² kat kedai guess tu klu takat kasik 20% jer promotion takpelah..akak nak tunggu 50-70% blehh:-D





8 comments:

pinkiss said...

amboi kemain u datin.. asik terjah kedai menan je. err.. i nak jam ben10 boleh?

alia said...

wa...syok la ...mesti murah-murah time tu.....

en_me said...

3 min jakks ke klcc.. hmm, ofis me 7 minit jakkks.. uhuhu, biler nak banjer me lunch larr fulakkkks..

Framestone said...

mama nk mennan leh x he...23x oh jauhkan aku dari kedai mainan...

**apa nk mainan..meh bapak babap nk x..??

suw said...

aiseh..rugi2 tak gi klcc semalam
uwaaaaaaaaaaaaaa

AQisH said...

pinkiss - i belikan yg kat pasar malam tu eh :-D

alia - eemm..bleh ler tahan harga nyer..klu nak beli time ni mmg berbaloi lah..

en_me - errr..rasanyer bkn 3 min ler..dlm 5-7 min gak klu jem hehe..but sorrylah i unavailable ler skrg:-p

framestone - hepppp...mmg nak kena babab tu asik mintak menan je :p

suw - ciann dia melepas eh..xpe thn dpn ada lagi ;-)

dakgilachoc a.k.a nani said...

iskkk...kalo gi klcc neh cuci mata blehla..dh discount pun masih mahal ler..x mampu...hiks...

ita.itu said...

tgi nye pokok krismas..bdk2 kalo msk kedai toys ni sure nak yg mahal2 kan..hehe