Friday, January 9, 2009

selamat berhujung minggu

actually ari nih aku amek half day..tghari td kuar gi amek arash ngan en.zaim blk skool..(keta en.zaim ada problem sket ) dkt 45 min gak lah baru sampai sek. diorg sbb jem yg terok..pulak2 cuaca teramat panas..adoiyaii kapla aku pon dah naik pening..sampai jer rmh rasa mcm ala2 tak larat nak patah blk ofis..sebenarnyer mggu ni aku mmg tak brp nak sihat..sbb selsema msk opis jer sure rasa nak demam je..so aku terus sms bos mintak cuti..hukk..

aper planning cuti ujung mggu nih..aku dah buat booking kat hotel kat Palace Beach & Spa Resort dkt ngan rmh aku ni jer..area the mines tu sebelah dgn palace of golden horses tpt mawi ngan ekin nak sanding ahad ni..tak kosa den..:-p

actually semlm 8 Jan 2009 adalah anniversary Cik Ton & Pak Ali yg ke 32 thn..adehh itulah juga umur aku bln oktober nnt..dah tuo den..huhu..kitorg adik badik kiranya nak kasik hadiah ler..tu yg aku booking hotel tu yg telah disuggestkan oleh Lala adik aku..dan nak kasik diorg msk spa bleh massage aromaterapi skali..1st time cikton msk spa nnt..ihikss..

so kitorg ingt esok nak buat lawatan segerombolan ler sambut ulangthn diorg..pegi mkn2 dinner mlm esok..memula ingat nak wat surprise kasik candle light dinner ke..tp CikTon lebih prefer gi mkn kat kedai2 biasa jer ok gak tu..save lg bajet hik2 terokkan..

oklah nnt aku upload pic kat sana..tak sabar lak rasanye..bleh ler kitorg tompang2 mandi kat pantai buatannya iteww..aku ajak adik2 aku tido rmh aku esok mlm..arash & adelia pon dah excited bila dgr sepupu diorg nak tido sini esok..besttnyer tak sabar denn

btw SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN YG KE 32 THN IBU & BABAH..


11 comments:

NaD said...

Have a nice weekend :)

en_me said...

hepi anniversary wat abah n mama kamooo..

pinkiss said...

mcm best je weekend u tin.. i.. huhu.. camni la juga.

azreen said...

happy anniversary to ur parents ek....smga dipanjangkan umur dan jodoh mereka....aminnn...

wah best je weekend ni...tak sabar pulak nak tengok gambar....hehehe

AinZa said...

xsabar nak tgu gambar kak ct...
mesti best!

alladiin said...

totally different lah muka u kalau compare kira2 12 thn lalu...tu sebab tak berapa perasan...anyway, tahniah coz having a lovely family..

Leenoh said...

Bagus la tu sekali sekala pergi mengendurkan urat otak.

Saya pun nak ronda juga esok pagi, dekat ja, Stadium Shah Alam, nak berkudapan saja.

Semoga anda semua selamat sejahtera di hari minggu ini.

Wassalam.

razifembi said...

Salam hujung minggu jugak

n

happy anniversary for your babah n mama.....

32 tahun tu..umur aku pun sampai lagi manyak tuh...hihhi

lama x lepak sini...apa cita aqishh..

best tgk 1 family wat gathering kat tadika sekolah ... lovely green shirt

dakgilachoc a.k.a nani said...

SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN KE32 untuk mak dan ayah kak Aqish yer...moga mereka bahagia selalu dan sentiasa dibawah lindungan Illahi..:)

ita.itu said...

wah bercuti kat mines ek..kelas ko ye ..kalo aku kat kl lum penah lagi

AQisH said...

nad, en_me & nani - tq for the wish

azreen, ainza - pics saba² eh ;-)

alladin - alaa musti ler lain..skrg dah jadi mak beranak dua hehe..

leenoh - semoga dah jumpa ape yg di carik kat stadium tu..

razifembi - rajin²lah ke sini lagi eh hehe..

ita - dkt ngan rmh aku je nok ;-)