Friday, February 20, 2009

bagaimana nak dpt anak genius?

dua hari lepas, aku ada dpt emel drp Halimahton Yusof korang kenal tak?? alaa yg mak kpd Sufiah pelajar genius yg menggemparkan negara terjebak dlm gejala escort kat london tuu..wahh mcm kenal rapat jer aku bleh dpt emel dia kan :-p

sebenarnye dulu aku penah sign up kat website dia utk dptkan free educational tips, news and special offers jer..almaklum masa tu kan berita pasal family diorg ni tgh meletop²..aku pon saja²lah baca...akakkan mmg suka citer yg meletop² ni hahaha..

berbalik kisah asal..skrg halimahton dah kuarkan satu buku spt di bawah..

aku dah tgklah sikit² free sample chapter nye..interesting..boleh gak beli utk tambahkan ilmu pulak² utk ibu² yg ada anak² yg masih kecil mcm aku ni ler..harganya pon xlah mahal sgt pon RM39.90 apelah sgt dgn ilmu yg kita dpt kan;-) kelainannye sket buku ni ia merupakan buku digital..bukak guna adobe reader..bleh print chapter mana yg kita nak..x perlu nak baca dari mula sampai habis..utk maklumat lanjut silalah ke website ini..

sapa rasa² nak share ngan aku tu bleh gak..nnt bleh dload sama²..tp tong² laaa bayar..hahaha..*ditujukan khas kpd adik aku zubye sbb dia pon ada anak kecik :-p*

sama²lah kita kongsi info yg berguna utk meningkatkan lagi ilmu pengetahuan dunia dan akhirat..wahhh ayat tak bleh blahh ;-)



12 comments:

pinkiss said...

haruslah i baca untuk anak² i nanti. lalalaaa..

azreen said...

nnti bleh la share skali ek Aqish....

AyKay said...

psssttt...(nakti emailkan bila u dah beli)
I pun ada tips nak dapat anak2 soleh/solehah/genius/pandai

confident buku i ni lagi baik dari buku kak Halimahton.

nak tau title buku tu..email2 je lah. nanti bocoq rahsia lak..:-)

Dee said...

boleh gak..tp xnaklah anak jd genius terlebih pandai cam sufiah tu plak...ciss!!

Muhammad Affan Bin Hassan said...

saya tidak ada anak lg sebab belum kawin lg la akak jd xmo share

hik3..gurauu ja

AQisH said...

pinkiss - bila tu :-p

azreen - err..i x beli pon lg..baru share² info je :-D

aykay - klu rahsia xyah ler kasik tau..dh namapun rahsia kan :-p

dee - emm..ni cuma kaedah bagaimana nak dpt anak genius..klu kita xmo diorg genius pon xpe..still bleh ikut..btw u dh baca ke website dia..kisah family dia yg sebenarnyer..buat pengajaran kpd semua parents supaya tidak buat mistakes yg penah mereka lakukan..wallahualam..

mademoiselle azieshakespeare said...

bru bc yg kt kosmo nye online news...
dis cite cane sufiah bole berubah
;D

Uncle Lee said...

Hello Aqish, that sure looks an interesting book.
28 steps.
Nothing like motivating kids using such books.
You have fun and keep well, Lee.

Framestone said...

saya sudah nmpk dah cara untuk memastikan anak menjadi bijak dan memahami sesuatu di usia yang terlalu muda... tapi untuk wat anak jd genius xtau pulak...

en_me said...

sufiah yg genius ghitewww.. takperr, me passs

alladiin said...

utk jadi genius..? hmmm..!!!

rasp said...

jap gi i terjah and check it out k..