Monday, February 23, 2009

sudah tiba masanya menyokong produk tempatan yer

sapa kata produk kita tak bagus?? ramai juga yg menyukai produk luar termasuklah aku sendiri..tp klu ada keluaran buatan malaysia yg bagus sudah tentu ramai yg akan guna..belilah barangan buatan malaysia...

cewahhhh beria promo..yg sebenarnyer aku nak citer ttg semlm..pepagi lagi b4 10 kitorg dah tercongok kat pintu Jusco, Cheras Selatan yakni sepenanak nasik pon x smpi dr rmh..pintu jusco pon lom bukak lagi..punye semangat..utk menonton citer yg sdg meletop² kat pawagam tu..citer aper lagiiii...citer ni laaa..

betul betul betul..gi tgk citer ni laaaa..fuhhh pemandangan yg amat luar biasa..org dh ramai beratur..mmg nasib baik sesangatlahh..aku dh booking ari jumaat..tu pon dpt tpt baris ke 4 dr dpn ok..tiket dh fully book sampai show ke tgh malam wehhhh...dasatnye penangan si upin ipin nih..x leh nk bygkan parents yg dok beratur tu musti hampa bila sampai kt dpn kaunter tiket dan org tu pon ckp..maaf kak tiket semua dh sold out..yilekkkk..adehh klu aku ler mau mengamuk si ben10 (abg) ngan stoberi shortcake (adik) tu..tu psl aku sanggup book dulu..

show start kul 11 pagi..pusing² dulu lg 10 min kul 11 kembali semula ke TGV tu diaaa..org ramai tak hengattt..mmg buat duit betollah panggung ari tu..ramai mak ayah yg bwk anak²...untung ler produksi filem ni pandai target odean nye..bdk² musti dtg ngan parents kan..untung untung untung..:-p

kat situ terjumpalah dgn jiran aku a.k.a kengkawan karib anak² aku..diorg lg ler dpt seat dpn skali..sbb baru booking ari sabtu..siannyer tgk mendongak ler jwpnye..

apapun aku nak ucapkan tahniah kpd semua krew dan para pelakon..krn berjaya membuatkan aku impress sesangat tgk citer ni..mcm tak percaya je ni produk Malaysia..well done guys..!! err..yg watak kak ros tu..nama sebenar pelakonnya Balqis lah pulok..tp akak tak garang mcm dia tawww kiikikiki...

kesimpulannya..klu barangan keluaran kita ni bagus mmg ramai yg akan tengok/beli/pakai..so keluarkanlah lagi produk² yg bermutu yer..aku pasti pasni musti ada part 2 lak..harap²nye adalah ehh ;-)



13 comments:

pinkiss said...

betul.. betul..

mademoiselle azieshakespeare said...

cite tu memg best..
;D

Framestone said...

dh tgk dah..best gitu huhuhu

MasNurin said...

huhu belum tengok lagi. Tak sabar nak tengok sebab orang cakap cite tu best.

azreen said...

ala tk dpt nk tengokla....

Dee said...

aku pun dh tgk aqish...tp seat blakang sekali..twin seat lg..best giler..

rasp said...

uwaaa tak dpt gi tengok coz si kecik yg tak phm apa2 lagik...anak i yg besar2 semua dah gi terjah dgn kezen2 they all...uwaaa i ketinggalan..harus tunggu dvd dia :D

TiNiE said...

bes..betul betul betul!!!

alladiin said...

hmm..ramai betul yg ckp best ni..untung besor le budak2 animator tu...caya lah..

DrSam said...

memang cerita ini mendapat rating yang tinggi. semoga akan ada banyak lagi produksi tempatan yang berkualiti seperti ini dimasa akan datang.

rillys said...

pasnih kalau klua dvd kompem laku mcm goreng pisang panas gak! thumbs up for the team...

zubye said...

weh... sapa kata kak ros tu tak macam ko????
den raso masa kecik2 dulu camtu lah lebih kurang ko.. cam kak ros.. hahhaha

memang best giler lah citer ni.. si ipan enjoy tak hengat sampai beriya mengamati citer tu.. sampai melengkung2 badan dia kat seat kalau sampai part yang suspen tu.. selalu kalau bawak wayang malam mesti separuh jalan dia tdo.. tapi hari tu sampai ke sudah dia bangun..
memang best giler!

AQisH said...

zubye - cissss...ye ke den camtu rasanye tak tipu jer tu :-p nasib baik kak ros tu cun huahuahua..