Thursday, February 5, 2009

iklan khidmat masyarakat


gambar² di atas adalah cuppies yg aku bwk blk ke kpg KB last week..santekk dan comel tak..so sesapa yg teringin boleh ler ode kat opismateku ini..cuppylicious cik wansu ni eh..sedap tawww..wahhh promo lg kan..komisen ada tak? kikiki..asik mintak komisen jer aku ni kan kata iklan khidmat masyarakat :-p

yg bestnyer ada satu statement ipar aku buat..klu kat KB nih org kaya² kat bandar tu je yg mampu ode cuppies goni huhu..alahai..biasalah org kpg kan seketul singgit dh kata mahai..apapun diorg enjoy jer mkn..ada tu sayang nk mkn sbbnyer comel sgt huhu..





12 comments:

azreen said...

btul tu aqish...bila lagi nak tolong kawan kan....cantik pun cup cake tu mmg sayang je nak makan....

pinkiss said...

alala.. cumil sangat la.. geram!

BeaN MorENo said...

pergh...sedap...kenapa byk blog yang saya follow cite pasal makanan nih...

alia said...

tgok gambar jer mmg tak samapi ati nak mkn sbb tomel2...gitu

Dee said...

a'ah comey2 kan..tp kena rasa gak..kalo rupa cantik rasa x sdp pun hampeh..ni sama cantik sama sedap..ooolala lah..

Riezal said...

lawa sungguh cup cake tu.. Salam ziarah

gee ryder said...

cam sdp je...terliur laa...

anway slm knl kak aqish..
kta link each other k :)

Uncle Lee said...

Hello Aqish, wow! Ada lagi the beautiful cakes? Looks so delicious. Boleh dapat the wangi disini pun, ha ha.
Bet they go real well with iced coffee.
You have a pleasant weekend, Lee.

rasp said...

salam kenal..
sorry lambat bebenor i nak transit ke sini..dah transit dua tiga kali baca tapi tak leave comment, ni baru lah nak leave comment..thx singgah umah i aritu :D

neway i pun link u...nak cuppies satu leh :D

Mohd Badrul Ezan bin Mohd Yusof said...

qis....nakkkk....freeeee

wansu said...

mekasehh laa cik aqishhh kite....selalu support cuppies denn...!

dakgilachoc a.k.a nani said...

alahaiiiii mmg comel2 la kak...simpan jelah smpi berkulat...kekekeke....