Tuesday, February 10, 2009

nak berehat dr memblog bleh tak

terus terang ler aku ckp..skrg rasa mcm tak terdaya nak memblog setiap ari..memandangkan keadaan dah berubah terutama kat rmh aku tak sempat nak on laptop wehh keje dh memanggil..takkan nak mengadap blogspot je kat opis...langsung x jd aper ler jwpnye..blog² korang pon aku tak sempat nak jenguk drop komen lagi..so sori yer korang :-(

ahad lepas rukun tetangga taman aku bergotong royong buat majlis CNY siap ada lion dance..emm..aku hanya sempat dtg utk makan je x dpt tolong diorg yg berkampung semenjak ari sabtu lagi..anak buah dgn isterinya dtg dr Dungun, Terengganu utk mintak tolong aku dan en.zaim uruskan sesuatu..selama beberapa hari gaklah kitorg tolong menguruskan hal diorg..alhamdulillah skrg dah setel semuanya..

oleh krn xde gambar² ketika sambutan CNY tu, aku sertakan gambar anak² aku bersama cousin diorg Irfan smlm yg diambil oleh sapa lagi makde zubye diorg lah..masa mereka melepak² kat rmh nenek diorg..mommy & daddy tiada pada masa kejadian..mommy bz bersilat mengemas kat rmh..sakit pinggang huhu..dah tarak maid ler katakan..akakk ler kena buat segala..dek krn badan dh lama manja sgt..jd ler sengal² bdn semua ada..xpelah baru lg kot lama² nnt oklah..;-)

kita layannn gamba jerr yer..diorg jadi model utk makdenya esp. si adik tu kemain lg posing..takat model kanak² dlm blog jer bleh lah dek yer..model sbg kerjaya harap dijauhkan huhu..









byk lagi..tp kena ler gi EOG nih..promo lagi nih wehh..skrg dia ada launch product baru sila²lah lawat blog dia plak eh ;-)



14 comments:

Framestone said...

xboleh he..23x ok i give u a week for break but make sure after break come back for blogging... he..23x ade gaya cam bos x

rasp said...

ala..jgn lah sis, baru jek nak berkenal-kenalan tau :D

mmg kalo balik umah, cam lipas kudung jek kita nie kan sis..i pun kkdg tak de masa nak ngadap..bila free i ngadap..bila x, ya ampon je lah...

TiNiE said...

ala kak qish..sesambil jerla..takyah la tutup terus blog nih..bila free updet..tu jer..btw ur dotter tu cantikkkk...tang tinger lagi cute..hehehehe

alladiin said...

Apa saja benda baru mmg memerlukan masa untuk kita menyesuaikan diri.. Family comes first qish..

Anyway good luck..

pinkiss said...

ala.. memula je u rasa tak sempat. lama² okey je tuh. belum dapat menyesuaikan diri la katakan.. larikkkk..

Dee said...

u hve a beautiful daugther lah aqish..

i pun sibuk gak..i think u kurangkanlah entry..jgn tutup terus..i rasa lps sorang..sorang nk stop blogging..x bestlah..

at least anak u dh besar..i dua2 tu kecik lg..u slow2lah ye..baru nak bermesra-mesra dh nk berenti lak..jgnlah gitu..huhuhu..

AQisH said...

kengkawan sumer..i bkn nak benti..nak rehat je..mana mungkin nak lupakan blogku yg kiut ni kikiki..

kiranya seminggu idok ler tetiap ari memblog..i bkn aper rasa bersalah plak x dpt gi lawat blog kengkawan yg rajin dtg blog i ni..tima kasih tak terhingga dgn kata² semangat u all tu yer ;-)

alia said...

tak perlu la...buat jer schedule post...ha.sonang..alia nya topik utk seminggu dah siap...so bler free leh la singgah2 ke blog u all....

alia said...

eh lupa nak tanya amik khidmat photograper jugak ker gambar2 tu nice...dah ler bebudak2 tu semua cute mute...he..he..

AQisH said...

alia - emm..penah gak buat auto publish tu..selalu buat kat rmh..tp skrg kat rmh pon tarak masa nak bukak huhu.. abt the photos..my sis yg photogh nyer..feel free to browse her blog yer ;-)

dakgilachoc a.k.a nani said...

lawanya model tuuuuu...kiut seyh...hehe...

azreen said...

comeii la model kat n3 ni....yg paling comei gmbr yg last tu....suke nengok...

cikpedot said...

pandainye gegel ko posing dpn camera.. maklumla, lahir2 je dah kenal cam. sah ikut ko la tu kan.. :))(teringat aku jaman muda dolu2)

gee ryder said...

very d cute la model2 tu...pndai sungguh bergaya