Wednesday, February 25, 2009

wooooo.. dah tag org lari plak dia yer :-p

setelah sekian lama x menjawap tag..akhirnya aku akurlah sbb tag yg ni x susah sgt..aku di tagged dek si pinkiss ni..woooo ko lariikkkk ehhh x sempat aku nak membalas :-p

nah ni rulessnyer...

1) anda dikehendaki mengambil 3 pic di bahagian muka
2) pastikan di crop
3) setiap 1 pic hanya boleh menampakkan 1 @ 2 anggota sahaja..
4) huraikan sedikit tentang pic itu
5) tag sape jer asal lebih 5 org ye..

haa kat sini aku dh crop tp ketik² lah picnye eh..background not advisable to show hik²

haa ni laa mata yg aku ada..yee aku mmg suka pakai eyeshadow..tp time ni agak tebal sbb ada dinner opis haruslah terlebih gojes..muntahlah tak kisah :-p

ini lak pipi dan idong aku yg klu tgk dlm ni x brp nak mancung tp kat luar mancung gak taww..hahaha..matii perasan..yg pipi lak oohh yess..akak mmg suka taruk blusher kasik pinky² sket..tp ni terpaksa ditebalkan maklum function mlm:-D

part yg ni agak sadis sket sbb dah dabel chin..owaaaa..masih dlm usaha utk meruncingkannya tp bkn melalui suntikan tp dgn miracle soap..haaa..berminat msg i yer hehe..sempat promo..apapun gigi tu aset yg aku sgt sayang..alhamdulillah so far blom penah berlobang lagi..cuma nak kena gi dentist buat scaling sbb plak dh byk hukkk..

emm..aku rasa mcm malaslah nak tag org lain..sapa² nak wat dipersilakanlah ;-)


8 comments:

KhaLifah feDi said...

salam cik aqish..
emmm rajin wat tag ea..

hehehhe......

oh tlg jgn tag kf ea..tak sanggup ag nak wat..

spjng kf cuti dr blog nie byk sungguh tag disend utk kf.emm...

lalala.*tak bisa memilih*

pinkiss said...

pangg! adoi..

Larikkk lagi.

rasp said...

mcm2 jenis tag ada ek skarang nie :D

azreen said...

wow comeii la nengok pipi u yg merah iteww.....

en_me said...

perghhh.. jeliternyerr..

btw, me pong baghu jerr vuattt ghitewww.. ehehe

Dee said...

aqish..lawalah ko nyer smile..hehehe..gigi cantek mmglah lawa..cam aku..hampeh..hehehe..

DrSam said...

bila dicantum-cantum photo puzzle tu, tak caye pula...betul ke tu photo you...cun!

dakgilachoc a.k.a nani said...

akak ni mmg jambu ar..ekekekeke...aperkah.. tapi siyes mcm kak dee ckp..senyuman akak menarik..=P