Wednesday, February 25, 2009

lenturkan yg tegang..

pagi tadi aku punch 9.20 haaa amekkk ko bertambah lambat plak ari nih..krn kesesakan yg amat luar biasa akibat hujan di awal pagi yg membuatkan org ramai begitu liat utk bgn pegi keje dan berharap ari ni ari sabtu atau ahad..maka dgn itu msg² kuar lambat dan sama² menyaksikan pesta lampu brek di jln raya pepagi tadi selama 1-2 jam...

utk menghilangkan ketegangan adalah lebih baik aku layan gambar² ni..huhuhu..




aaahhhhh..baruuu lah rasa legaaaa..dahhh sambungg kejeee..

p/s : aku rasa nak restlah tghari nih(bdn terasa sgtlah penat & sakit² lately ni) kat sofa bilik sebelah sementelah tuannya tarak gi 3 ari nih..aku pon dh amek heavy bekfas td..x sbr nak tunggu kul 1 nak jadi gapil..boss pinjam bilik u yer ;-)

11 comments:

Dee said...

oh..ngorok yer..tghari ni..hehehe..pg td sy smpi awal..hehehe..

AyKay said...

aikk jadi gapii?

apa2 pun jgn nanti jadi femes masuk metro muka depan aksi tido terlampau dah le. now ni byk betul kes2 terampau time tido...hati2

cikpedot said...

bilik bos hang tarak cctv kaaa..

4 Kay-E said...

Salam,
Selamat berkenalan..
Thanks for dropping by @ our blog.

pinkiss said...

bos i pun takde. tapi i tak sanggup tido kat bilik dia. takot dia boleh rasa kat obersi sana.

AQisH said...

kengkawan semua FYI i x jd nak mengulor dlm bilik bos tu..sbbnyer terlayan dvd korea winter sonata tu kejap..hik² ilang kisah kemengantukan :-p

rasp said...

hehehehe tak jadik nak sleeping beauty ek..

suka tgk gambar last tu..puts a smile on my face!

azreen said...

sejuk ek hati bile nengok muka anak2... :-)

EraNaZeErA.. said...

cumil anak2 akak... mcm sapa yerk???? sambil garu kpala...

hmmmmmmmmmmm

AQisH said...

era - anak akak 2 org tu je..baju merah ngan amoi tu..yg lg srg tu cousin diorg ;-) muka mmglah x sama ngan maknyer..sbb byk ikut sbelah ayah esp. mata anak dara tu hehe..abg ada lah iras² akak sket ;)

dakgilachoc a.k.a nani said...

alololo...tomeynyerrr....kita nengok pn release sket tension..hikhik...