Monday, April 13, 2009

update satu² dulu yer..

holaaa..rasa mcm lama je x update selepas kisah beli kabinet di bwh tu :-p camne weekend korang..aku nye weekend lps agak hectic gaklah..tp ari ni rasa nak update yg semlm (ahad) punye dulu sbb gambar utk citer ari sabtu blom dpt lagi..x best lah citer tarak gamba kan..;-)

smlm aku ada reunion gather² ngan kengkawan sek. rendah..kat rmh salah srg kwnku di Kajang dia blk bercuti..dia keje kat Saudi nunnn..jauhh..so sementelah dia ada nih..jemput² kitorg sambil leh mkn² chitchat²..mkn lagi dan mkn...

haa ko amek..sememangnya ada yg aku dah ala² x brp nak ingat..al maklum sindrom ilang ingatan menyerang..tp lama² bleh lah recall sket²..ye la..ada yg dah 20 thn x jumpa..bila skali jumpa mau x havoc tahap gaban..nasiblah somi msg² sporting kekecohan para isteri yg x brp nak hengat anak time tu haha..tp my stobery shortcake (anak daraku) sentiasa melekat kat aku lah kan nak itu ini mintak disuapkan..layanz jer lah akak mmg ibu mithali kuikuikui..

dari kiri, Khirul Iman, aku, Wati K, Wati Z (tuan rmh) Yan,
duduk dpn kiri, faezah, nina, fairuz, anim, halimah & mas (dia ni lah yg aku xleh nak recall tp yg best dtg bersama2 ngan aku..
lain keta jer hehe)

yg sebelah aku tu..ketua pengawas masa sek. ren. tu..khirul iman namanye..sampai skrg x brubah menci taww..tp skrg ko mcm YB ler iman oii..:-p sbelah iman baju itam bunga corak2 tu..pen.ketua pengawas dulu..haa akak laaa huahua..ada gaya x..:-p

sesi bergambar kat luar rmh masa hujan..sempat pose harusss...tima kasih x terhingga diucapkan pada tuan rmh Wati Z yg berbaju kurung tudung itam tu..skema ko wati kan :-p semoga kita dpt bertemu lg bln Jun nnt..salah srg kwn kitorg (tiada dlm gambar) akan melangsungkan perkahwinannya..alhamdulillah kawin gak ko yer..yg tu nxt n3 lah..dia pon lom nikah lagi:-p

p/s : bilalah nak dpt pic pertunangan adik lelakiku yg macho iteww ehhh...


16 comments:

cikpedot said...

eh3.. ingat lagi korang2 ekk... aku mmg tak ingat langsong kengkawan skolah rendah

pinkiss said...

apasal nyoroks kat belakang tu..

AQisH said...

cikpedot - u ni x baik taw lupa daratan :-p

pinkiss - tin..i dipaksa dok blakang..panggg!!

TiNiE said...

besnyer reunion sekolah rendah tu. org paling kuat pun sekolah menengah. syabas kkwn kakqish.

hiks, adalah yg disorokkan tu kaknonie..larikk...!!

Diarihatiku1976 said...

wah bahagianya.. all the best...

Mksuzana said...

mesti seronok jumper reramai...dpt bercerita ceriti kisah dedolu....

DrSam said...

jumpa rakan-rakan lama dan mengimbau kembali kenangan lalu - manis!

Dee said...

bestnyer jumpa kawan lama..mesti havoc!!

alladiin said...

mana gambar wa..? mungkin terlindung kat belakang tu..

mamaadam said...

bestnye dapat jumpe kengkawan lama kan, uh tetiba terindu lak kengkawan ni

Mrs.Nury said...

gathering sek rendah???wahh lama giler tu...ingat gathering sek menengah hehehe :)

Mama Mya said...

wah best gathering sek rendah tue :).. mesti meriah sonok2 hihihi

mama mya
http://www.quefamili.com

rillys said...

bestnya gather2 gini...

rasp said...

sure heboh tul lah nie ek sis..byk crite nak catch up kan :)

*ayu* said...

sure best kan? sek ren tuuu... cayalah!

yginsaf.com said...

naper tak letak gambo sek rendah dulu dulu tewww.. nostalgianyerrr kannns