Friday, May 29, 2009

org lain dh lama ada..aku sokmo lambatt..

tghari smlm en.zaim call..dia tnya konpem ke nak kaler pink nih..org ni ckp klu calar senang nampak..aku terus menjawap..i tak kira nak pink jugakk i jaga ler nnt x kasik calar..sambil menyengau²kan sora ala² manja..haa sapa nak bygkan tu byg ler..xnak sudeh:-p

blk rmh smlm..lbh krg dlm kul 10 baru aku sampai rmh..berprojek ngan dua org anakku itew ke the mines menyoping kain baju utk ke tuttt esokk..sudah ada menda kaler pink tu kat dlm bilik..arash terus ckp..mommy pink feveret mommy tu dah ada..jomlah naik atas cepat..aku ni wat ler ala² terkejut..padahal dah tau dahh..daddy dia dh ckp td..

menda pink tu ni laa..





panasonic lumix 8mp..murah jer rm500..en.zaim belikan khas utk mensnap² gambar utk esok..yerr kitorg akan berfoya² ke satu tpt ujung minggu nih..ceritanyer minggu dpn yer..yoyoor lah kan nak serprais..

akhirnya berjaya gak ler ada kamera digital sendiri..setelah sekian lama dok meminjam kat makde diorg tu kan..sampai anak² selamba lak ckp klu si ipan yg pegang kamera tu..ehh tu mommy punyaa wakakaka..perasan..haa skrg mommy dah ade yg kaler pink ni pon jdlahh..x ler setanding yg dslr tuu..daddy kata xyah beli lah dslr tu..lg pun makde nyer kamera kan ada..soh dia je amek acara² penting..kihkihkih..padahal daddy tarak bajet tuuu..huhu..

haa pasni aktip blk ler aku bergambo sakan..haruss amek byk² esokk kannn..;-)





11 comments:

oMMy fiRuz said...

moh same2 kite bergedik diujung mingggu...hehehe..

Dee said...

murah gak ar aqish..ko snap byk2 sket gambor..posing cun2 tau..

rasp said...

wow sis, lepas nie gambar2 lagik meletopzz laaaa...

pinkiss said...

ada kemere baru ke.. hape ke..

apa yang penting? belikan i key chain. lalalaaa..

Mohd Badrul Ezan bin Mohd Yusof said...

alooo....

kater org pemalas...dia tuh tak komen pun.

cheh...kuali cakap belanga itam.

Ahaks

nani dakgilachoc said...

amik gambo cun byk2 sket erk..kasik tepek sini..baru meriah...hiks....

samalah plak kamera kita wane pink...nani punya pun pink jugak tp nikon bukan panasonic lumic..

janesach said...

perghhh... kira dag advance la nih!!! pinkkk lagi..........

TiNiE said...

aiyoo manyak cantek loorrr..
kakqish sure or not RM500 jer..
lumix ni bukanker mahal??

Jess said...

oh... model ni dulu harga beribu ribu, skarang lagi murah dari hand phone biasa...

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/

AQisH said...

ommy firuz - ok dah bergedik pon last week ;-)

dee - tunggu pic nyer ehh..

rasp - letop jgn x letop ahahaha..

badrul - i dah komen dah lah..elehh kecohh :-p

nani - nak tepek dlm ni mcm slow jer lah adoi tensi..saba eh..

janesach - harusss pinky kann..kata fav kaler huhu..

tinie - betoi ler..ko nak tgk resit ke aperr :-p

jess - ye ke jess..dulu mahal eh..i jarang survey bila nak terus beli jer..biasalah org dh lama pakai baru beli..sbb tu dpt murah kot ;-)

rillys said...

nak tgk pics! hik hik