Wednesday, May 13, 2009

rasa rajin plak nak jwp tag..err..buat2 rajin jer sebenarnyer :-p

layan tag sambil masakkk hokeyyy :-)


1. copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.
~ dah buat pon ;-)

2. nyatakan 5 jenis fakta menarik tentang pemberi award ini.

Sis Rasp
~ wajah keibuan gitu
~ sweet jerr..
~ kenal kan alam maya jer..lom penah jumpa sbb i pemalu orgnyer hekhek..
~ suka tgk gambar2 dlm blog dia yg ceria2 iteww
~ mmg rajin kasik komen kat blog i hehe..tq sis ;-)

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

~ seorang mak beranak dua..dan rasa2 mcm nak menambah ahli keluarga..tp xtau bila tgh decide x abis2

~ suka manjakan kanak2 terutama anak2 sendiri..tapiiiiiiiiii..yerr harus ada tapii..tapinyer akak ni garang jugekk..dan tegass..if i say yes..then yesss..if NO..a bigg NO NO..;-)

~ asyikkk nak ciumm anak je kejenyer hikhik..

~ actually i ni romantik dan manja tawwww haha..x caya tnya en.zaim..esp. bila nak sesuatu iteww..isshh mcm x ikhlas jer lah..ikhlasss lerr..:-p

~ suka memblog..tp sangatttttttttttttt selective dlm memilih n3 aper yg harus diblogkan..x semua bleh tunjuk kat org..i know sharing is caring but..sorry yer kengkawan i mmg camni..kan aper tahap keseganan tu amat tinggi..huhu..

~ sangatttttttttt suka berangan..sesuaiii ler ngan tajuk blog i ni kan..dan sgt epi bila angan2 tu jd kenyataan..alaa yg mcm n3 yg lps2 tu..sapa yg baca tau ler kan;-)

~ walau ngantuk camne pon akan tabahkan jua menonton Desprate Housewives kat 8tv tu..xleh lah.. suka sgt citer ni..sbb lawaks giler..klu fav. series yg lain ok jer klu termiss..

~ x suka buat menda mudah jadi rumit..aiyoo tolongglahh..jgn serabut2kan fikiranmu..take it easy ok..think smart!

~ seorang yg jovial..tp sebenarnye sensitip..cuma klu sedih mmg TAK suka tunjuk kat org..selalu epi2kan diri sajork..dulu masa sek. penah psg azam tu..kang kat sek. aku xmo epi sgt sbb tgh sedih kat rmh ni (of coz ler sbb kena marah ngan cikton or pak ali kan) tapiii x blehh ler..musti mulut ni becok jer nak berckp..jarang sgt citer kesedihan diri kat org..biarlah ditanggung sendiri..huhu..sob sobbb..psstt..sampai ari ni lah tabiat ni..kiranya aku ni very secretive gak lah..klu dh x tahan baru ler carik teman utk mengadu masalah..kiranya teman itu sungguh eksklusif gitew..

~ org yg x brp kenal akan kata aku ni sombong..emm..mungkin rupa aku cam org sombong eh..tp takkk..cuba tnya kengkawan aku..musti diorg x larat nak dengar aku membebel..

4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.

~ xmo lah tag org..sbb aku tau diorg tu musti xmo buatnyer tag nih..mmg pemalas diorg tuu..wahh mentang2lah aku tetiba rajin menjawap..ngehhngehngehhh..:-p

1 comments:

rasp said...

uish kalah F1 berdesup jawab tag nie...

uiks suka kiss ur kids ek..ater en zaim nye camna plaks..hehehehe gurau ek sis..

thx ek sis sudi buat...