Wednesday, May 13, 2009

adehh penatnyer

haaa..jgn terkejut aku tgh buat transformasi nih..perasankan kulit blog dah berubah..(pink & turqoise my fav colors..i loikee) dgn bloglist aku semua ilang kenalah wat manual..byk lagi yg nak kena add manual huhu..tu la sapa soh gatal salin kulitkan nasib la..xpelah aku dh boring ngan website template yg lama tu..nakkan sesuatu yg fresh plakk ;-)

seharian dok menggodek nih..mmg x menjadi keje..oklah jap gi nak gi lap2 badan..x elok mandi mlm2..pastu nak jemur kain..daaa..


p/s : sorrylah klu ada sapa2 yg jenguk td tgk blog ni ditutup..almaklumlah under construction ;-)

10 comments:

Diarihatiku1976 said...

akak pun teringin gak nak buat transformasi.. tapi takut plak.. takut jadi mcm nilah... kena buat manual... adehhh....

pinkiss said...

nak pinjam header boleh?

AQisH said...

Diarihatiku1976 - jgn takut nak transform kak..actually nak save all widgets bleh wat tru html code tu je..tp tu la smlm wat x jadi² terpaksalah wat manual..x susah sgt pon hendak seribu daya gitu kan ;-)

pinkiss - err..xleh gi wat sendiri :-p larikkkkkkk!!

Azure said...

arr..cun..cun..nampak ceria jek di pagi hari ni

Dee said...

aiseh..cantiklah template..ni yg jeles ni..

rasp said...

lawalah rumah baru u nie..
pandai u menghias..
i pun dah jemu dgn deco umah i tapi apakan daya me mmg fail bab2 IT nie..so apa yg ada maintain je lah, niat nak renovate terpaksa dipadamkan, save budget hehehehehehe

alladiin said...

kaler biru dgn putih ni mmg cool.. NNti sy nak tukor kulit blog sy plak lah..

AQisH said...

azure - ye ke cun..tq2 ;-)

dee - jgn ler jelesss :-p

rasp - x dpt nak deco rmh betol² lg..deco rmh alam maya ni pon jadilah dulu hehe..

alladin - tukar jgn x tukarrr..i sokong 200% ;-)

mamaadam said...

lawanya rumah baruuuu

Leenoh said...

Selamat berwajah baru.