Tuesday, June 16, 2009

alamakkk tetibaa laa..

psstt...ribut xde angin xde..tetiba aku TERRRRbeliii tiket gi Jakarta bln dpn kat AirAsia tu hahaha...70 hengget srg tiket pegi balikkkk..x keruan akak wehh..terusss zassss book utk 4 org..kami anak beranakk..

kali nih pegi segerombolan semua skali dlm 12 org yg dh konpemlah..terbang 23-26 julai...anak²ku terpaksalah ponteng sekolah yer samalah ngan daddy dia tu..ooppsss..syyyy..rahsiaa..hahahaha...*kuar tanduk*

skrg mood x brp nak kusyuk..tangan gatal jer nak surf² intenet aper yg beshh kat sana..harusss akan singgah lg bandung..huhuhu...


p/s : lalalalalala..menyanyi riang riaaa...


11 comments:

pinkiss said...

jgn lupa beli pape tuk i..

TERR kunun..

4 Kay-E said...

TER beli? hehee... Murahnye tambang ke sana.. SYok aaa gi jln.. Shopping heaven lah nanti :)
Enjoy!

eita_tks said...

waa ct...sama la kita..cuma k.eita pg awal sket dari ct...tiket tak dpt la semurah ct...tp ok la..sbb kejar masa big boss 24july dah nak fly back to saudi...apa2 pun...have fun n happy shopping..:)

AyKay said...

eleleleh TER-TER pulak.

jgn lupa bawa anak ke Anchor (bukan jenama kencing syaitan) tapi taman tema sebutnya angcurrrr.

dikawasan sama ada pusat2 nyopping ala-ala grandious, dibuet khas untuk kaum2 bule (ongputeh) dan artis2 glamer gitew...

kok mau yg banyak dan patutan, singgah ke mangga 2 je. beli borong... mau kelasss beli di Sakinah store, harusssss

AQisH said...

pinkiss - tin u nak paper jer ke..kat sini pon byk haha..:-p

4kayE - biasalah air asia promo..first come first serve basis ;-) tgk ari ni..dh x dpt rega tu dahh..

eita - haiii kak etaa..ngan sapo lagi rakan seperjuangan klu x member sebelah pon pegi segerombolan huhu..slamat soping jugaa ya book ;-)

aykay - waduhh² haruss mendapatkan nasihat bapak utk ke sana yaa..harusss pergi tpt yg bapak cdgkan itukkk ;-)

rasp said...

waduh waduh waduh...
murah banget tu...
naper tak TERbeli utk i skalik muahahahaha

zubye said...

murahnya!! ada lagi tak? jakarta ada kedai album best!

AQisH said...

rasp - aikkk bkn u baru je blk dr situ buk ;-)

zubye - laa..ingatkan x mo ikut..promo tu dh abih laaa huhu..

Dee said...

aqish..jgn lupa sy ye kt sini..huhu..

alladiin said...

wah..murahnya tu...sebelum berangkat ke jakarta, jgn lupa prektis cakap org di sana ya bu...

rillys said...

bestnya! enjoy ur stay nanti...