Wednesday, June 10, 2009

fuhhh..bestnyerr

apa yg best?? bagi wanita yg dah beranak pinak mcm aku ni..ape lagi yg best klu dpt merilekskan diri sambil bdn diurut2 gituu..yerr..mlm td 3 mlm berturut2 aku gi mengurut kat rmh kak 'che' tu..lupa lak..kitorg sdg bercuti kat kpg nih..mana lagi KB ler..

dekat sethn tak mengurut..bila dpt peluang mcm ni..terasa urat2 yg tegang tu jadi kendur..mlm td siap bertungku lg..bestnyerrr laaa wehhh..tungku satu bdn..yer aku mmg suka kaedah tradisional nih..nak gi spa asyiklah x de masa bila kat kl tu..dpt wat kat kpg ni pon jd lah..disamping harganya pon murah (rm20 jer..tp aku kasik lbh ler huhu) urutan yg kena dgn urat saraf ni..tu yg plg best..so far mmg tarak org yg boleh celen dia ngurut bdn aku yg err..byk lemak nih...

esok dah nak blk kl semula..ari nih kenalah buat ape yg patut..yg lecehnyer kat sini..aktivitinya asyiklah makan..makan..makan dan makan lg..adoiilaaa..jahanam diet akuuu :-((





5 comments:

luvluv said...

huhu... memang best kalau kita dapat pegi urut. kat spa ala ala bleh melelapkan mata.. kat umahnya urut bleh terbeliak biji mata tang tang tempat yang banyak angin tu... tp lepas tu ringan semacam jer.. i like!

oMMy fiRuz said...

kena urut mmg best..mbah sebelah umah aku plak, die mmg x amik duit tp aku sedekahla brg2 dpur utk die..x kan la nak urut free je..hihihi

Dee said...

fuh..tu yg untung urut kt kg..murah pun murah..sedap pun sedap..hehehe..

CIKPEDOT said...

emmm kat rawang ni yang tukang urut mmg ramai tapi...hampeh.. caj mahai pulak tu.. last2 untuk buang toksik aku g joging je la..

AyKay said...

bukk.. urut di rumah pun best, suruh yg sebelah tu urut, dlm kes2 biasa akan berakhir dgn cakaran rimau...errr tuttttt... kalau end dgn tiada kes, itu kira luar biasa bukkk