Thursday, June 4, 2009

sukaneka ofisku

adehhh..berjenggut aku nak wat n3 ni laaa..sampai ada yg dh malas nak tunggu n3 i eh..blueekk :-p semua gara² nak upload pics ni semua..harus dibuat di rumah yer..kat opis tarak masa..paham²lah bila dh sampai rmh tu..tahap ngantoks adalah tinggi..sdhnyer bgn pepagi baru upload sambil² make up..haa..multi tasking gitu :-p

sabtu lepas..ofisku telah bermurah hati buat sukaneka di awana, genting highlands..dan kami semua bermalam di hotel first world..n3 ni aku citer pasal sukaneka jer dulu eh..

masa ni baruu sampai dlm kul 8.30 pagi..harus posing duluuu..

adik dh mmg excited nak join senamrobik dan poco²..malangnyer hanya aktiviti regangan saja yg dpt dilakukan kerana bekalan letrik x brp nak elok..asyik power trip ajaaa..adehh cian adik..x dpt nak joget² huhu..

ni lak acara "collecting sweets"..actually acara ni utk bdk 4 thn ke bwh..aku pon x tau knp adelia dimasukkan dlm acara ni..padahal dia dh 5 thn huhuhu..bdn sdh mengecil kot..;-)




posing jer lah kojonyoooo..anak² aku ni esp si abg arash tu awal² dh ckp..xmo join sukaneka..alahaii mmg x sporting tau abg nih..mommy gak yg over excited..




tengokkk kanak² riang ria bersukann...mak ayah pon x krg juga..memberi sokongan moral utk anak² nyerr..

yarabiii comotnyerrrr...anak sapaaaa laaa niii..

ni la acara sukaneka yg dipertandingkan..bg acara org dewasa..akak msk yg charlie chaplin dan killer ball tu ;-)

haa yg ni game killer ball..actually game ni memula tu ada 8 org dlm square tu..yg ni tinggal aku berdua jer..dan yg org terakhir berada dlm kotak..haruslah aku kan..tp en. zaim x amek pulok gambar aku tuu..isshhh..rugi tol..game ni best..kita kena elak org blg bola tuuu..so sapa yg last skali tu kena menten brp lama dia leh bertahan tanpa kena bola yg dibaling..keputusannya team aku menang krn paling lama bertahan huhu..

tengok aksi powerrr meloncattt hahaha..masa ni group aku lak yg kena baling bola kat diorg..

upih pulling..haruslah aku xleh msk game nih..kang x berdaya org nak tarik hahaha..

haa..kiutkan akak ena srg ni hahaha..pic aku pon ado tp xmo msk lam blog burok bebenor kihkih..



haaa inilah dia team aku Dragonball Fireeeee..tariannyer pon dicipta oleh akakkk gakk hahaha..x sia²lah kan..team aku menang acara keseluruhannn..wahh bangga :-p


time nak amek goodies bag barulah bdk² ni menjoinkan diri..kemain lg yer..soh msk sukan xmo..pemalas tol..:-p yg bg bag² tu x lain x bkn..org kuat opisku...big boss kitorg merangkap presiden kelab..Datuk Yong namanye ;-)

utk pics yg lain..silalah lawat flickr aku ni..x larat weh nak upload semua kat sini..pasni citer berhoyeh² kat theme park kat atas tu plakk..tungguuuuuuu ;-)




10 comments:

pinkiss said...

letih benor jari jemari runcing i menscroll..

AQisH said...

pinkiss - aikk..mouse u tu tarak roller yg kat tgh² tu ke..klu ada xde ler letih tin oiii :-p

nani dakgilachoc said...

wah mak bapak yg over excited je kelihatannya tu..hiahahahaha...

tak sabar ni tggu entry seterusnya :D

luvluv said...

kompom, mommy daddy yang teringat zaman time sukan sekolah. xcited bebe!

rasp said...

skali skala mmg syiok kan sis main sukaneka nie...
terasa cam zaman2 skolah pun ada time sports day hehehehe...
pandai u ngelak bola ek!

Dee said...

bestnyer family day..tp biasanyer makpak lah yg overnyer..hihihi..

4 Kay-E said...

Meriahnye family day...
Part ni kanak2 lah paling happy :)
Seronok tengok semuanya ceria...

AyKay said...

wahwahwah kalerfulnya pic n tambah2 kalerful blog nih. meriah gitew.

alladiin said...

wah..seronok giler tu beb...tapi kenapa semua org rumah hijau plak..

TiNiE said...

tantek gegambo ni sumer...
very lively gitu..

syiok tgk si stoberi senyum/gelak..hepi jer..comey!!