Thursday, July 23, 2009

blog ni mmg suka berehat lama²..

by the time n3 ni kuar..kami sekeluarga telah berangkat ke seberang tempat di mana kita akan bergelar JUTAWANNN..huahuahuaa...(nak arapkan kat mesia ntah bilolah kannn)

doakan kami sekeluarga selamat pergi dan selamat kembali tanpa membawa virus² yg tidak diingini iteww..amin...

seperti biasa blog akan sepii sehingga hujung minggu nih..klu aku rajin isnin kita story mory lagi...


till then..jumpaaa lagiiii ;-)


8 comments:

Dee said...

selamat jln aqish..baik2 ya buk!!

lily lotus said...

enjoy ur holiday!

rasp said...

waaaahhhhh bestnya...
slamat menjadik jutawan ya ibuk..
enjoy & safe trip!

zubye said...

Mamiiii.. mami dah sampai ke?? ipan meraung2 tadi masa otw balik dari airport kata nak jalan2 airport.. mcm jadik amukk ku di dalam kelambu lak.. mama benti kat petronas pujuk dia beli lolipop baru senyap pastu terus tido dalam keta.. balik2 umah sambung tido atas sofa siap ngigau2 lagi.. sian betul dia.. nasib baik ada hamster peneman kesunyian.. muahahha

ehem dah alang2 bergelar jutawan tu sudilah kiranya sedekah barangan berharga beberapa ratus ribu di sini ye.. muahahha

4 Kay-E said...

Jutawan? Ribu2 juat2 duit ye. hehee..
Enjoy your hols.

dakgilachoc said...

selamat berangkat dan selamat kembali yer kak...nak buah tgnnnnn...hehehehehe....

azreen said...

harap ko enjoy ek aqish....beli jgn tak beli tau....

oMMy fiRuz said...

bersopin sakan la ni ek..