Thursday, August 6, 2009

alahaiii si rock kapakkkk..

di suatu pagi yakni pagi tadi..ada srg wanita yg yoyoor bekerjaya sdg memandu ke pejabat sambil mulut terkumat kamit melafazkan kalimah.."ku mencariiii bayangmu tiadaaaa.. di langit biruuu..di lautan apiii..kau hilang nan semakin jauhhh..hujung duniaaa kita berjumpaaaa..." aduhh sungguh jiwang bunyiknyerrr..


gara² tema rock kapak pagi ni lah..wanita itewww segar bugar dan x mengantuk seperti selalu..tanpa segan silu buat show rock plak dia dlm keta tu..isshh² ape nak jadi nih..cuba soh ngaji haruss tertido terus gamaknyerrr...

kan aper..aku kan membesar zaman 90an tu..ehhh..aku ke wanita tuuu :-p haruslah teringat nostalgia lagu² rock kapak iteww kan..dengan lirik² yg puitis..wpun rockk..cuba lagu skrg..tak dapekk doo..jenis lagu liriknye mcm bercakap biasa joo..yo yooo..


aku dah try tempek lagu Kain Cinta Putih - Putra dlm ni tadi..tp mcm x bleh lah pulokk..isshhh..kalu nak dgr gi sini jer lah ehhh..layanzzzz ;-)

5 comments:

dakgilachoc said...

lagu rock kapak dulu2 mmg best..hahaha...cayalah akak..head banging sket...:P

oMMy fiRuz said...

mmg sedap & disukai ramai..
terkenang plak zaman cintan2 kera dolu2..hahahaha

Dee said...

dlm blog dee byk lagu rock kapak..sila layan..

azreen said...

aku pun suka gak layan lagu2 lama tuh....kenangan tuh beb....

mamaadam said...

haha takpela bukan org dengar pun.. layannn