Tuesday, April 27, 2010

mau honeymoon lagi kahhh..

tadi dalam kul 9.30 pagi dpt sms drp en.zaim yg berbunyi :-

"daddy dpt tiket MAS ke Bali tapi utk sorang jekk..cam mana??"

terusss serta merta akak tepon diaa..mana bleh tunggu²..rupak²nya dia penah masuk contest EPF?? (masa bila contest ni ada eh..) tu kira hadiah biasa² grand prize nyer Myvi..ehh bila masalah dia msk ni senyap² je x kasik tau den..ape brg dpt satu je kann...harusslah akak mengentepremkan diri soh dia tanya² berapakah tiket lagi satu sekiranya mau beli..tiket tu pon valid sampai Oktober thn ni..jadinya dah sah² aku dah abih pantang..buleh ler plan² ape patut hikhik..klu bab berjalan idop urat sarap ko kann :-p nampaknya klu jadi pegi, akan jd trip utk kitorg berdua jer..honeymoon lagi kahh..harus amek extra precaution kann..yelah masa tu baru abih pantang..konpem tgh subur lagi..ahaksss :-p

emm..di manakah harus ku letakkan debok² itu nnt..makde xmo jd volunteer ke?? kekeke..

p/s : berangannn je laa denn niiii...

9 comments:

makdara terdiva said...

meh cni aku jagakan baby coming soon tu..

extra precaution tu yg x leh tahan..hahahahhaha..gelak guling2..

zubye said...

ha!!! ni yang ipan tunggu2 nih.. serah kan baby marissa kepadanya.. tapi ini macam kena jaga budak besar 2 orang tu jugak jeeeee... pengsannnn!

pegilah weh.. org teringin nak gi bali.. ntah bilo ntah.. hari2 la bukak air asia.. mana tau ada free.

AQisH said...

makdara - hikhik..ye lor langkah berjaga2 sgt pentingg..bersilat plak aku nnt :-p

zubye - makde..paja2 bsr lg 2 org tu kenalah ponteng sek. join ipan la kaki ponteng tu keh2..

DrSam said...

tahniah kepada en. zaim. Bukan senang nak menang tu. Saya cadangkan Aqish jengok-jengok promosi di AirAsia - harga tiket ke Bali mengiurkan.

rasp said...

harus grab peluang nie...
at least jez tambah satu tiket je lagi....wuhuuuuu i plak yg terover sudahhhh

Mama Hanim said...

huhu.. tahniah2..
hai, dh nama pn nk honeymoon lg, xkan nk tgk2 je kan.. kuikui2..

alladiin said...

wa suka gi bali sengsorang beb... baru terasa wowww....hahaha

AQisH said...

dr sam - kali ni kena tgk website MAS la pulok huhu..

rasp - tu baru u yg dgr..i lagi la sis oii ;)

mama hanim - kaann...xkan tgk jer huhu..

aladdin - lu punya 'wowwww' tu lain mcm je bro..cuba elaborate sket :-p

lily lotus said...

tu bukan honeymoon tapi babymoon..hiks..kalau u breastfeed baby kena bawa sekali baby tu..huhu