Saturday, December 18, 2010

30 Days Quest : Day 18- Plans/dreams/goals you have.

buat masa skrg..cita2 utama sdh pastinya hendak menyusukan si debot tu sehingga dia berusia 2 tahun...pengalaman yg belom pernah aku rasai walaupun sdh mempunyai dua org anak sebelum ini..

selain tu rasa2nya dreams yg susah betol nak capai tp masih berusaha ialah biasalah ppuan lepas beranak ni surelah nak kembali ke bentuk asal..haisshh..org kata nyusukan anak bleh kurus..tp mengapakah masih begini sahaja beratkuu :(( oohh tidakkkss..akak lapar nokk lepas susukan debok tu..abih camno nak kuruihhh..

ari tu lepas pantang beria akak membeli set sauna ni..masa cuti beranak tu mmg rajinlah bersauna..tapiiii bila dah keje..adoii susahnye blk keje nak melayan anak 3 org tu..si debot skrg sdh pandaiii..asyik nak dokong jer..masuk dlm buai pon dia tido kejap jer..abih camno akak nak bersauna?? *alasan klise:p*


yg ni lagi satu lah..masa membeli kemain lagi..tapi sempat pakai sekali jerr..tu pon x betul2 setting..yg ni xleh pakai time duduk la plak..klu x sambil berblog ni musti akak leh pakai kann..

haa tu lah dreams, goals n plans yg aku ada buat masa ni..yg tah bila nak tercapai kecuali perkara yg memula tu..insyaAllah aku sgt determine..yg lain2 tu amatt memerlukan masa dan tahap kerajinan yg sgt tinggi..ya Allah berilah aku kekuatan jgn ler jadi hangat2 tahi ayam sajorkk huhu..

0 comments: