Wednesday, December 1, 2010

ewahhh² klu bab posinggg..

anak dara besarku yg srg ni kann..klu bab² posinggg mmglah peberet dia..yelah mana x tumpahnya kuah klu x ke nasik kan ikut sapaa laa tuuu :-p ni ada sedikit gambar si kakak adelia @ my stoberi bersama² sepupu kesayangan beliauu Irfan dua minggu lepas rasanya..si abg arash @ ben10 takde masa ni sbb dia gi tido rmh nenek kat gombak..tu laa sebok sgt nak tido rmh nenek sbb nak main ps2 & psp kann..kan dh x dpt nak bermodel²an ngan makde kat taman..best kan adek jd model makde ;-)

tengoklah tuu..berkasih²an nampaknyer bila time baik kann...muka ipan nampak cam bucukk laa haha..jgn mare pan..;-)

belum tunjuk lagi hasil lensa makde ni kat adek @ kakak..adehh wpun dah ada baby..mamy still panggei si kakak tu adek..nak wat camne 6 thn bezanyer..dh terbiasa..
wahh..kemain epi nampaknyer yerr..dah besar diorg ni..cepat betol masa berlalu..

setelah penat memodelkan diri time utk mkn eskremm amboii comot² makan yerr...takpe mamy kasi can lah kat kakak..nampak sgt penyayang kakak dlm ni kann..gud² ;-)

utk gambar versi besar punyaaa silalah terjah blog adek i ni yer..dgr citer dia ada wat promosi hujung thn..sapa² berminat bleh ler kontek dia yer..wahh siap promo ni..makde bilo nak amek gamba mamy sekeluarga plakkk :-D


4 comments:

pinkiss said...

adikku stoberi..

rasp said...

memang pandai posing....
and oso ada ciri2 kakak penyayang tu :)

Aiza Azril said...

nmpk sgt "adek" dah besar! ;)

akmafaizal said...

wah cumil masing2..pompuan kan.memang suka posing..:)