Wednesday, December 22, 2010

Holiday Giveaway by DivaDarling




buat pertama kalinya dlm sejarah berbloging selama 2 thn ni..baru hari ni tergerak hati nak menjoinkan diri dlm contest/giveaway yg dibuat oleh blogger lain..jom tgk giveaway by divadarling yg baru saya kenali melalui blog kwn blogger Dee ni..

silalah lihat hadiah2nyer ehh..fuhhh..sangatttlah saya sukaaa esp. yg estee lauder tu..dulu x sempat nak beli yg special edition purchase with purchase kat counter...klu dpt yg tu bestnyer..;-)


Limited Edition Estee Lauder Pure Lip Gloss Set


Limited Edition Bobbi Brown Crystal Eye Palette


Crabtree & Evelyn Lavender Duo Gift Set

best dan kelassskan hadiah2nyer..lg best klu aku yg dpt :-p sesiapa yg nak menjoinkan diri pon buleh..meh ler nengok syarat2nya yg sgt mudah ini ;)

This is how to enter folks:

1. A MUST – become a follower of Diva Darling (if you are already a follower, you qualify!)

2. Blog, Tweet, or Facebook about the giveaway and provide us your link or post.

DAN saya telah memilih utk memblognye sajaaaa..selamat mencubaaa yer kengkawan ;-)



3 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

WOW KAKI makeup suke nie!! good luck dear!~

AQisH said...

@☆ lieya latif ☆
tq lieya..i mmg kaki mekap hikhik;)

Leenz Yusoff said...

i pun suke EL tu.. dulu pun sambar yg purchase with purchase tu via online je.. http://leenze.blogspot.com/search/label/online%20shopping

hehe ;)