Sunday, January 2, 2011

azam barukah

tiap2 tahun bila menjelang tahun baru..mulalah kita berazam thn baru kan..rasanye dh lama aku x menulis tentang azam baru ni..thn lepas x brp nak aktif berbloging sbb hujung thn lepas sdg meloya mengandungkan si debot tu..rasanye thn ni nk tulis lah sket ;)

antara azam aku thn ni..

1) nak menjayakan penyusuan susu eksklusif utk debot klu bleh sampai umur dia 2 thn..insyaAllah

2) nak hapdate blog klu boleh sehari sekaliii..sbb nak upkan pendapatan nuffnangku yg ciput itewww huhu..dulu penah ler dpt 50 hengget nuffnang bagi.. tu pon berjenggut sethn berblog br dpt hukk..lg satu dah wat blog santek2 xkan nak dibiarkan sepi jer kann..(iyelah sgt ko tu aqish oiii:p)

3) nk fully utilise sauna tent & sauna pants yg aku beli ari tu..dlm kata lain nak kasik slim sket lah bodyku ini..dh 6 bln beranak x gak slim2..kata bf baby slim..slim apoo hampehh..ada ler last week org tego aku slim sket mabe sbb pakai baju kurung dan baru lepas cirit birit..haha :p

rasanye tu je la azam aku thn ni..kita tgk nnt tercapai ke tak..;)