Friday, January 7, 2011

sudah 6 bln rupenyer..

diam x diam si debotku anees marissa hari ni genaplah usianya 6 bulan..fuhh..cpt sungguh masa berlalu..patutnya 6 bln ni barulah start solid..tp aku gugel² ari tu..baby age 4-6mths dh bleh mkn ikut keperluan baby tu sendiri..lg pun aku buat bubur nasik cair² jer..skrg dh bolehlah kasi yg pekat sket..kuantiti pon dh nak kena tambah dari satu bekas menjadi dua bekas..sbb umi kata x cukup..bekal skrg hanya menampung mkn pagi & tghari jer..ari ni aku dh start kasi dua bekas bekalan bubur nasik homemade yg mommy sediakan setiap pagi with love ;-)

meh la layan pic bdk debot yg baru aku amek pagi td otw nak htr rmh umi..amek gamba sempena umur 6 bln :D


tengok..monyok je dia..mcm tau je nak kena tinggal lepas ni..




aloloo..mcm nak cebik² jer..sedih ke mommy nak gi keje la sayangg..





xde maknaaaanyeee nak sedihh mommyy oiiii..adek elok je dok rmh umi ni aaa..gelak² lagiii..mommy yg emo lebihh huhuhu...