Thursday, July 7, 2011

Happy 1st Birthday!

alololo...kejapnyer laaa masa berlalu..masih teringat² pada tarikh ni..aku dah selamat melahirkan anak bongsuku (buat masa ni:p) pada jam 2.30pagi tadi..fuhh sungguhlah agak hazab jugak..sbbnya dah lamaa sgt tak mengandung & beranak..gap dgn kakaknye 6 tahun..sampai dalam labor room tu agak sedikit meroyan bising dkt en.zaim..ckp kat dia xmo dah beranak lepas ni..tapi semuanya bertukar apabila dapat melihat wajah debotku Anees Marissa..

tgk tu wajahnya masa baru² lahir..kembong pipinya itewww..cuba tgk gamba yg di bwh ni plak sbg bukti ;)

haaa tembomkannn...terasa rindu plak nak cium baby kecik camni..itulah dia wanita yg bergelar ibu..masa sakit tu kemain ckp xmo beranak dah..bila dah kuar..tukar stetmen :p


ini lahh wajah Anees Marissa skrg..genap 1 tahun kamu hari ini manja mamy...semoga baby membesar sbg anak solehah dan sentiasa berbakti kpd kedua ibubapamu..insyaAllah..kehadiran Anees di sisi kami sgt² kami syukuri dan hargai anugerah yg diberiNya..

3 comments:

Rahmah Ram Ram said...

Bulatnya muka dia....gerammm...sekejap aje dah setahun ye...nak menunggu dia keluar punyalah lama rasanya kan CT?

Apa-apapun Happy 1st birthday dear Anees Marissa.

lily lotus said...

chubby betul masa dia lahir :) happy besday cute girl!

makdara TERdiva said...

lip lap lip lap dahhh setawun..
happy birthday baby girl! :)