Friday, July 13, 2012

projek aper di hari minggu?

alhamdulillah..bertemu lg kita pd hari Jumaat yg mulia ini..klu mggu lps kami sekeluarga epi² nak gi PD..mggu ni plak..ada acara besar jugak akan berlaku..InsyaAllah..ahad ni..di rmh bonda di gombak..akan diadakan kenduri doa selamat, tahlil, kesyukuran dan aqiqah anak buahku Dhia'Ulhaq yg baru lahir bln mei lepas..acara bermula seawal 9.30 pagi bunyinyer..dimulakan dgn bacaan yassin bsama kump marhaban, jamuan mkn, bacaan tahlil & doa selamat bsama jemaah masjid dan jamuan mkn..mkn..dann mkn lagiii :p

yang i ni plak planning nak membaking cake lah rasanyer..segala bhn mcm dah beli sekali dgn acuan²nya..semangat kemain nak buat kek katanyerr..dh brp kali buat lawatan tapak kat bekyen cokit tuu..ada jer brg yg terlupa beli..faktor usia barangkali..semoga apa yg dirancang dptlah buat..hajat di hati nak buat redvelvet, choc moist cake, pavlova, blueberry cheese cake dan fruit tartlets..haa amekk ko kemain byk perancangannya kann..jadi x jadi tuu blakang kira..

ehh kata tgh berdiet segala bagai kann..tapi nak buat dessert semua hok manis² blako ni pehal..don't worry iolls ada alasan spt gamba kartun kat bwh niii..:p
















pic courtesy google
amacammm...bleh pakai x alasan ni...ngeh²..ada sajalah ko ni kan..apapun klu menjadi kek² yg aku sebut nnt bolehlah post pic dlm ni..sapa nak ode pon bleh..pm sajaa..(eh kek x buat lg sebok nak promo:p)

selamat berhujung minggu semuaa...hari ISNIN jgn lupa dtg keje blk tauuuu ;)

0 comments: