Tuesday, September 23, 2008

50-50

pagi tadi masa tgh sahur en zaim ckp kat aku yg dia baru dpt ilham hari aper pindah..dia ckp pagi ahad nih..yakni bersamaan 28 ramadhan..adeh..skrg ni aku rasa mcm 50-50 jer nak pindah b4 raya..lebih baik lepas raya laa bleh bang..bkn aper sabtu ni kitchen kabinet tu baru nak psg (dry kitchen tu ler) janji smlm atau esok kesudahannya sabtu plak mmg nak kena sparing tol lah..
lg satu sbbnyer takut penat ler pindah siang² nih (mcm ler aku yg byk hangkut brg² tu) selain dr byk lagi brg tak packing sebenarnyer hakhak....betoi ler rasa maleh sgt² nak pindah..pas raya lah bleh eh..aku try slow talk ngan dia mlm nih :-D

3 comments:

green apple said...

tak haus ke pindah bulan2 pose?

AQisH said...

tu la pasal..mmg haus giler lah kan..aku dah pujuk dia dah setuju pindah lepas raya jer hehe..

wansu said...

ada experience wey..pindah masa bulan posa...letih giler..sudahnya???seminggu lepas raya baru umah tuh ada rupa rumah...bila raya tiba...wat rumaht tertutup..tak mo kasik org dtg...huhuuuuuuu