Tuesday, September 23, 2008

selingan

ni antara buku² yg hubby aku beli utk aku baca tapi sampai skrg tak sempat baca lagi lah..pindah rmh baru nnt aku ingat nak wat small library kat hall atas tu..buku byk..esp. fav. novel aku tu..nak kasik display sket senang nak carikkan..



sebenarnyerkan..klu aku dpt ngadap novel drp novelis peberet aku si sopie kinsella tu kan..mmg bleh abih dlm 2-3 hari jer..sanggup bersengkang mata..bila buku ilmiah ni..slow jer nak baca silap2 buku tu yg baca aku sbb dah tertido atas dia :-p

2 comments:

liyafendi said...

sama la ngan saya..buku ilmiah berlambak2 tak terbaca..asik ngadap tenet je..hehehe

NanaMachoTau said...

hahahahaaa....

i know u....bebel kan aku je rajin hikhik