Friday, September 19, 2008

alahai

kenapalah air asia ni selalu benar flight delay..makin lambatlah sampai..elok2 kul 9 suku mlm dah jadi kul 10 mlm plak dah..sampai sana kul 11..org pon dah ngantuk menunggu kepulangan kami yg pulang dari perantauan nih..cewahss..

malasnyer nak packing barang..td dah tertido dpn tv..tu pemandangan biasa setiap hari..nasib baik ari nih terjaga bila hubby blk..klu tak mmg selamat ler tido sampai ke pagi huhu..yg anak2 aku ni lak tak tido2 lagi..dok tgk sesame street tgh2 mlm ni..mmg lah nak kena perambat msk bilik..baru nak tido bdk2 ni tau..oklah nak gi tgk diorg dah nih..selagi tak tutup tv selagi tu tak tido..btw ada sesapa bleh ajar camne nak lock channel kartun astro ni tak..ari tu try byk kali tak boleh2 laaa..tensen tol akak..

2 comments:

green apple said...

baru tau ke air asia selalu delay?
masa aku kat bangkok, 7 jam jadik pak pacak okkkkk. tapi sebab dia the cheapest flett, naik jugak la.

Air Asia...now everyone can fly,
and now everyone is late...*tagline baru*

AQisH said...

kelas lah tagline ko kasik tu..nnt aku suggestkan kat diorg..