Thursday, September 18, 2008

balik kampung

esok aku dan family akan balik kpg hubby @ KB, Kelantan..jauhkan..tp kali nih kitorg naik belon..alaa air asia everybody can fly tuu;-) hubby tak larat nak drive..since raya nnt tak dpt balik..so he decided to pay a visit to his hometown during this fasting month..balik kejap pon takpelah..bila cuti sekolah nnt bleh blk dok lama sket mcm kebiasaannya..

tak sabar nak tgk reaksi anak² aku yg first time nak naik aeroplane tu..tp mcm tak excited jer diorg..mak dia yg terlebih sudahh..huhu

ari ni keje ala kadar lagi..sesungguhnya pening ngan blogspot ni..ye lah menda baru nak kena explore..mcm² laaa..diharap Cik Nadz sudilah kiranya menunjuk ajar daku yg serba tak tau lagi ni hehehe...

1 comments:

wansu said...

selamat bercotii n balik kampung...takdok saing laa esok nihh....huhuuu