Friday, November 7, 2008

hari ini dlm sejarah

ada satu peristiwa terjadi kat aku tadi..spt biasa ari jumaat yg mulia di waktu tghari rembang ni aku dan lagi dua org kwn membzkan diri keluar ke alpha angle utk lunch + window² soping..sesampai saja di sana perut msg² pon dah lapa..so aku cpt² jer lah rasa nak kuar dari keta tu kan menuju ke tpt mkn pilihan kami ari ini Johnny's steamboat tu lah..dah lama tak pekena..ok dok lah situ mkn..

tak lama pastu..kwn sek. aku si ain tu pon dtg menjoinkan diri..lepas mkn kitorg pon beredar ler ke tkt 1..hasrat hati nak carik hadiah utk bday party anak kwn esok..di samping nak carik baju² baru utk aku sekeluarga..aku ni biasalah pantang nak gi party musti gatal nak beli baju baru huhu..

sambil berjalan tu..tetiba ain tego aku..wehhh cuba tgk kasut ko...lain mcm jer aku tgk..aku pon tgk laaa...YARABBIIIIIIIIIIIIII...korang nak tau tak..aku pakai kasut sebelah kaler merah sebelah kaler coklat..blehhhhhhh...wakakakaka..aku aper lagiiii tak tahann terkekek² gelakk bercampur malu tak hengattttttttt..camne lah aku bleh tak perasan..punyer lah dah merata aku berjalan dlm jusco tu adoiii malunyerr..aper kena lah aku ari nih..tu ler akibatnya letak kasut kat seat yg sama dlm keta tu..dah tertukar sebelah lain..adeh..aku teringat kes kwn dulu takat tertukar dok mkn kat kantin opis ni jer..yg aku lagi hebat kan kat soping mall nasib baik aku tak jadi gi KLCC klu tak lagi haruu bebb..huhuu..

kesudahannya aku dah tarak mood utk menyoping akibat rasa malu yg begitu menebal sampai kwn aku si ain tak larat nak gelak dah..bila aku tgk baju aku pakai ari ni mmg kombinasi kaler coklat dan merah tu pasal tarak sapa pandang aku atas bwh.. rupenye kasut aku pakai mmg kaler senada dgn baju ok..huhu..

kesimpulannya..berhati² sebelum kuar dari keta anda..ihikss..

5 comments:

janesach said...

Wish i could see that too coz Im really need a good laugh after so many hanky-pankies happened around me!!!!

AQisH said...

aiyoo..janesach..aku tak sampai ati nak amek gambo tadi lah..sbb mcm nak pecah perut aku gelak huhu..

hope ko ok sket dpt lawak di ptg jumaat ni ;-)

NanaMachoTau said...

HAHAHAHAHAHAAA....
mane pic sis?? selalu ada pic, apsai tak upload ni hehehehehee

tu la len kali pandang bawah tau, jgn pandang atas je...nasib aku tak ada kalau tak mmg terbarai aku gelak hahahaha

tp as a fren..."SIAN ko" hukhukhuk

AQisH said...

nana nnt lah aku snap gamba tu kang lakonan semula aci takk..:-p
mmg sdp gelakkan aku ehh..aku pon exercise perut gak ngan ain tadi nyaris aku tak tergolek jer..huhu..

NanaMachoTau said...

kalau aku ada tadi kan best...ngan volume sora n gelak aku yg besarrr sure satu alpha angle dengar hahahahahaaaa