Saturday, November 8, 2008

yela yela aku tunjuk

oklah..di atas permintaan ramai..err..ramai ke..aku tunjuklah fesyen kasut aku yg marveles smlm tu...adoiyai sampai ari nih klu ingat kejadian smlm mmg krem perut aku gelak ler..mlm tadi citer ngan en zaim masa dia tgh mkn..nasib tak tersembur nasik dlm mulut dia tu huhu...ptg td dia tgk pic ni siap tunjuk kat org tanya "can u spot the different?" cittt...

haaa tu diaaa...harap korang dah puas hatii yerr.. senada seirama jer kasut aku ngan baju aku tu kan..aku harap kejadian sebegini tidaklah berulang lagi hendaknya..maka dengan itu haruslah aku menjadikannya sbg satu pengajaran supaya lihat2 dulu kaki anda sebelum ke mana2..jgnlah jadi mcm aku plak..haaaa gelakkkk gelakkkkkk...aku tampo kangggg:-p

9 comments:

AinZa said...

haha lawak2..gelak berguling rasanye ni...seirama senada fehsyen nye~

NaD said...

sorry la.. dah try cover tapi tergelak jugakkk.. hahahahhaha..

owh.. saya rela ditampor. muahahahhahahahaha!!!!prorm

eita_tks said...

hahahahaha...nak tampor? tampor la..nak gelakkk jugakkkkk...tp takpe..ct tetap nampak vouge wpun kasut lain sebelah...

nur.shida said...

hahaha..kes ni pernah jadi kat aku..terkocoh2 illegal parking kat bwh menara TM sbb nak swipe in. so, sudah pakai sebelah shocking pink & sebelah hitam...pak guard senyum2 tengok aku..aku ingat dia nak ngorat, rupa rupanya...hahaha..mmg tebat gile muka

amatullah said...

heheheh... klaka!!!

Lisa said...

hehehe.. kelakar..tapi tetap sama color dgn baju..

pinkiss said...

ko adaptasi dari cerita Awan Dania ek? sori ek, aku tgh ketawa ni..

NanaMachoTau said...

aku suka, aku suka...ehheheheee
tapi agak pelik kan??
aku mati2 ingat satu color itam, satu color coklat..rupanya satu tu color wallahhhhh...merah u!!!
sure kawan aku ni ngan semangat berkobar2 nak g makan...
skali amikkk....sebelah ciklat, sebelah MERAH...
ingat pesanan aku tau. sebelum turun kete tgk kaki dulu heheheeee
syabas gak kat aqish kerana ngan tak segan silu biar diri digelak berguling2 oleh kengkawan hehehee TABIK TABIK

AQisH said...

nana - aku tak kisah sporting type of person hehehe..