Monday, November 3, 2008

hari yg tensi

begitulah keadaannya aku ari nih..tensi sbb tetiba phone aku yg dah bleh masuk kategori lagenda nih buat hal..tetiba keypad dia jem tak leh nak unlock..adoiii..ada ler 5 sms tak leh bukak..salah satunya bos aku nyer..tp yg pasti takde yg urgent..

malas tol nak kuar gi repair..sbbnya klu dah kuar nak dpt parking blk fuhhh bercinto lah jwpnya..klu tak mendabel parkingkan keta org..atau ko kena menapak sehingga ke ujung dunia park keta..pulak2 jiran opis sebelah ni tgh under construction..byk tpt parking kitorg yg biasa kat luar tu..kena blok ngan kon² tu menandakan NO PARKING okkkk..

so kesimpulannya..(noni aku pon pandai dah ada kesimpulan tau :-p) malas nak kuar lah blk kang jer repair kat kedai area rmh aku tu..so skrg aku nak siapkan minit ni ari ni gak..mudah²an bengkak ati aku psl hp ni berkurangan..issh kurang ke huhu...

6 comments:

pinkiss said...

dah ada kesimpulan ek. jgn tersimpul udah ler mek. bengkak hati xde sapa tahu, bengkak di mata, semua mata akan tahu.

AinZa said...

huhu sabo kak ct.. xpun beli je enpong baru ;P

AQisH said...

noni - arap2 aku tak tersimpul lagi..klu simpul pon ngan tali tepon atas meja ni jer :p

ainza - mmg nak beli tapi fulus mamfus:-p

janesach said...

heheh... tuh dah kena tukar la tuh!! hphone sekarang ni semua manja2. pantang jatuh ke apa ker, sure nak hang. tak macam dulu2 punya hphone yg macam botoil air tuh, hempas baling dgn anjing pun, leh tahan lagi!

Asz said...

tu kompem nk suruh beli baru ... kalau fulus takdak cobalah hint2 kat abg syg ... mana tau tuah esok2 dpt kejutan dari dia ... abg u tu kan ala2 jiwang ... mesti dia paham kalau bagi hint ... ;P

bell said...

woowww tak penah tgk blog seceria ini hehe. tumpang lalu..