Monday, November 10, 2008

ketagihanku telah kembali!

amboi..amboi..amboi..(ala² azwan ali) seronot betoi korang gelakkan aku eh..mcm² komen aku dpt..takpe² aku doakan korang pon terkena cam aku gak kekeke..(dengkis)

kali ni bkn nak citer pakai kasut laa..ni nak citer psl tajuk kat atas tu..yerr..aku mmg ketagih dgn beberapa siri tv antaranya yg baru kuar kat Astro last week..aper lagi klu tak HEROES 3. smlm tgh baik punyer window² soping kat Giant, Puchong tu kan..aku terjumpalah dvd dia..aper lagi buat muka seposen ler mintak sen kat en.zaim..oleh kerana dia prihatin dgn ketagihan aku yg mengumpul dvd siri tv ni kan, dia yg agak terketar²tgn tu byr gak ler hikhik..

ni laa dvd tu..org tu ckp ori..aku tgk pon cam ori clear giler..ini part 1 nyer..part 2 tak tau ler bila nak kuar..isshh tak sabo lak nak mengabihkan citer nih..yg bestnyer anak² aku pon minat sama so diharapkan tiadalah insiden berebut tv minggu ni..lambatnyer nak pindah..en zaim dah beli tv khas utk aku.. letak lam bilik tido kitorg tu..pasni tak ler aku pressure kan ngan debab² aku tu..ye laa asyik nak tgk kartun jer diorg tu..tensen akak..dah si maknya pun mmg suka tgk tv..tv pon selalu kena paksa tgk aku huhu..

en zaim soh carik dvd 90210 : new generation tu..haa korang percaya tak dia nak tgk citer nih.. eleh mcm aku tak tau nak tgk si shanon doherty tu ler..citt..nasib tak soh aku beli gossip girl.. mau aku pengsan dia menggalakkan aku bergossip plak..

sekian dulu cerita utk menayang ari ini:-p

9 comments:

janesach said...

dulu aku pun hantu 90210.. sbb aku tersangat teruja dgn Luke Perry. Sangat!!! even skrg ni pun bila Tv tayang balik, tak puas2 aku tgk mata stim dia!!! hahahahaha

AQisH said...

hahaha..aku pong..mmg zaman kita sek. dulu femes giler citer ni kan..aku tgk sampai naik emo² lg bila si kelly rampas dylan drp brenda tu huhu..apa pun aku minat si jason presley a.k.a brendon heee..

NanaMachoTau said...

seperti biasa laaa..aku akan copy kalau ko kasi heheheheee....
tak pun ko share dlm pc nnt aku ada masa aku beli dvd 3 jam tu ekkk

90210??? nak nak!!!
cite ni dulu masa skool aku pinjam dari kawan2 aku, tp as usual la tak abis baca punnn...
cite2 high skool sumer aku layan hikhik tapi TAK KHATAM

shida said...

hebat gak en. zaim ko ni..suka nak tengok hot chics..hehehe..aku pun dedulu la minat si luke perry tu..siap ada kasut yg ada besi tu..zaman apa, Bros ke hapa ntah..

AQisH said...

nana - nak kalu ko copy sendiri lah..90210 tu blom beli lg laa..klu en zaim kasik duit aku beli ler kekeke..

shida - dia mmg suka hot² chic ni jamu mata..aku pon suka berangan dpt body cam diorg kekeke :-p

NanaMachoTau said...

suka tgk hot chics takpe jgn carik udah huhuuuuuu...
tp setahu aku cikgu ni tak la suka sgt kalau wife kesayangan dia ni tak panas2kan dia suh tgk heheheheee
aku lagi tak caya wife dia hehehee

AQisH said...

woii berdua dlm bilik mmg hot ler beb..takkan nak citer kat org kot :-p

pinkiss said...

aku nak lukis civic utk ko. pastu nak lukis caldi tuk aku. huk²..

bell said...

huh cayala kalu sy jd ank pn aqish sy dgn bangganye akn ckp 'my mom's ROCK!!!!'