Wednesday, November 5, 2008

lain dicarik lain yg dapat

tghari tadi aku kuar bersama member ofis sebelah dan menyebelah seramai 2 org termasuk aku jadilah bertiga²an menuju ke KLCC konon² nak mintak quotation henpon SE tu lah kan..poyo² nak tgk kat situ konon..sekali baru promoter tu ckp reganyer terus kata takpe lah kan jumaat nnt kita gi low yat jer kihkihkih..

sementelah dah berada di situ kitorg pon decide nak lunch lah..aku ngan member srg ni tak penah seumur idop msk sushi king..so aku yg agak² jakun tp kontrol ayus ni mengode ler makanan² kat bawah ni..tp actually bknlah langsung tak penah mkn sushi..selalu dah beli yg kat jusco tu jer..tp gi kat sini mmg best lah..sampai member aku solute aku leh mkn wasabi yg pedas menyengau itewww..member aku dulu dok jepun 2 thn dia pon takleh mkn wasabi..terror tak akak huhuhu..

ni yg aku mkn ngan member sebelah share dua org ok..actually tgh² mkn dan rasa tak ckp kitorg menambah lagi 3 piring sushi aper tah terlupo nak amek gamba sbb syokk punyer balun kan...

yg ni lak member lg srg punyer menu..tempura dia sedap lahh nxt time bleh ajak en zaim mkn kat sini..musti dia suka set ni kecuali salmon tu..jgn harap dia nak mkn menatang raw² ni..tp yg ni nnt aku ler bedal nnt..

so kesimpulannya mmg menda lain yg dicarik..sushi yg dapat..tak kisahlah kan janji perut kenyang..tp bila dah sampai opis bercinto lah carik parking kesudahannya aku parking spt gambar di bawah..amacam marveles tak parking area opis aku..;-)


kereta aku yg sudah pastinya kena cover no plat dia kan..kang ada lak yg skodeng aper yg tak patut naya akak..yg minah dua org tu lah member teman lunch aku ari nih..comel² lote jer kan..akuu?? err..errr..glurppp...nak gi minum air sat..

7 comments:

NaD said...

owhh..ciknad suker set unagi. cuma misou soup ciknad tidak suker. berantu tau sushi king ni. dah pegi, nak gi lg. hehe

AinZa said...

waa bestnye..telan air liur tgk unagi tuh...

AQisH said...

hehe..memangg besttt yummyumm..kenyang sampai mlm kot tp td terbedal goreng pisang seketoi hehe..

eita_tks said...

sedappp nyerrrrr sushi....terliur giler nie...adusss...lambat nyer nak balik msia...nak makan sushi....sushi kat sini tak sedap..hampehhhh...harap mahal jer...rasa out...

pinkiss said...

aku tau da plet number keta ko Aqish. tadaa.. aku akan skodeng.

NanaMachoTau said...

ayoooo...tang raw2 ni tak leh masuk tekak hukhukhuk kalau belanja pun tak sanggup nak makan

AQisH said...

nana..dulu aku pong mcm ko..tp bila ko dah rasa lain rupernyer tanggapanmu itew huhu..