Friday, December 12, 2008

asyik mengepawww jer korang eh

mlm td kitorg gi Midvalley..memula perancangannya nak byr bil maxis broadbangangs nih..sorilah maxis sbb coverage ko mmg terok kat rmh cheras aku tu..kata dok tkt 3 line still clear tp sebenarnye hampeh..membazir tol byr bln2..en.zaim nak terminate tp ada kontrak sethn..tp ada caranya..esok dia nak gi soh maxis hold line..so takyah byr tunggu jer sampai kontrak habis..cerdik gak en.zaim aku ni;-)

berbalik citer MV td..sampai2 jer kat sana kuar2 jer lift terus jumpa toys r us tuu..adoilaa..ape lagi bdk2 ni meluru msk laa..dan berjaya mengepaww en.zaim..lihatlah bukti di bwh dgn bangganya soh amek gambo dan mskkan dlm internet...ewah2 kemain lg korang yer..

arash tak hbs2 dgn Ben10 dia lah..kali ni dpt gak jam yg diidam2kan selama ni..adoiyaiii mmg kopak wehhh..nasib baik bkn duit aku hehe..

adelia plak spt biasa sibuk dgn baby doll dia..dia ni mmg agak obses dgn baby..byk kali dah mintak ngan mommy..alahaii..aku mcm ala2 tak brp nak dgr permintaan dia tu..so lebih baik gi beli baby pelsuu jer utk dia kan kan;-)

tak sabar nak mskkan baby dia dlm katil..nak bebenor jadi mak..dia bahasakan diri dia mama ok..yg si abg lak dia panggei babah..mcm2 lah diorg nih..

aku lak mcm tak brp nak berjaya jer mengepaw en.zaim..dia kata hold dulu ler beli henpon pink yg aku minat tu..sbb nak pindah ni byk nak pakai duit..owaaaaa...mmg ler sadis tp takpelah henpon ari tu dah repair elok lg..yg pasti nxt yr aku akan pastikan misiku berjayaa..yeaaahhh..chaiyuk2..kikikiki...



15 comments:

Leenoh said...

Bukan d c2 ja teruk, di sini pun teruk, dah jadi beratband, agaknya dia guna Jalan Batu Tiga Lama kot jalan 2 banyak belok2. jadi lambatlah nak sampai, dulu dia janji nak guna laluan maya, asap kilang banyak kot sbb tu dia tukar jalan.

Jangan percaya, ini cuma kebarangkalian saya ja.Insya Allah yang saya kata tu tidak betul, kekadang emel pun tidak boleh baca,

Bersabar itu sebahagian daripada iman.

WASALAM.

onggila said...

best giler tgk mainan tuh..nak main!

bell said...

Alah..bagi jela baby btul.

ita.itu said...

comel nye mainan bdk2 ni..apa kata ko tkr ke celcom je nok

MyHeart said...

alahai..mmg best tau kalo dapat baby doll tu....may doughter pon minat gak...tapi lom 'rase' nak belian aje...sebab dia tak pandai jage mainan dia...hehehehe....kecik lagi la katekan....fuhhhh...!! selamat duit mak nyah....hahahaha

AQisH said...

leenoh - janji kosong jer diorg tu semua kan..i mmg nak terminate jer..

onggila - mainan tu mmg ler best yg tak bestnyer kocek kopak huhu..

bell - alaa akak malas lah blehh:-p

ita - skrg kat rmh baru aku pakai streamyx..baru tak sakit hati;-)

myheart - alahai..dia ni pon sama gak merata² dah letak baby doll tuu..tunggu ler anak u beso sket lagi adoii rabak rabak huhu..

wansu said...

best nye weiii doll tuu....

pinkiss said...

nak doll yang betul² ar datin..

AinZa said...

adelia..ciksu nak tompang sekaki main doll tu boleh?? kemaruk nak jadik budak balik tgk mainan si kecik tu...kalo ciksu jadik budak mmmg menggelupur nak sangat mainan cenggituh...

AQisH said...

wansu - alahai mmg ler best

pinkiss - datin, now i dah malas sket la :-p

ainza - bkn ciksu jer geram..mommy dia pon sama tompang main sekaki kikiki..

chamint said...

cantik adelia punye baju beli mana ek?

AQisH said...

chamint - baju tu beli kat Bandung ari tu;-)

Alicia said...

kalau anak aku nengok baby set tu mesti dia suka..ko beli kat mana beb???

AQisH said...

alicia - biasalah girls musti suka teruja nyer..aku beli kat toys r us midvalley..skrg ni ada krismas sales tauu ape lagii gi lah wat lawatan hehe..

JAMALT said...

CEPAT LE CT BERMENANTU..... KALAU TAK NAN CEPAT BERMENTANTU... CEPAT-CEPAT LAH BAGIKAN ADIK KAT GIRL TUUU