Thursday, December 11, 2008

i'm homee...

alhamdulillah..kami selamat sampai ke rmh kul 12.30mlm tadi..actually dah sampai KL kul 10 tp terus gi rmh cik ton kat gombak...lepak2 mkn jap (aku srg jer yg mkn sebenarnye:p) kul 12mlm br tolak balik ke cheras nih..

ari ni aku cuti lagi..jgn tak tau anak bujang aku arash sekolah lagi..ari ni ada farewell party kat skool dia tu..smartreader ni mmg lambat cuti tau..esok baru last day..blk dr antar arash, en.zaim ckp dia nampak bunting ada jualan murah henpon kat menara PGRM tu..up to 70% less waahhh..mcm best jer munyiknyer..en.zaim ajak aku buat lawatan kat situ jap gi..aku ape lagi jgn lepaskan peluang ini..syok gak cuci2 mata ni kan..

oklah nak gi mandi nak siap2kan diri nak kuar..nnt sambung lagi deh..


5 comments:

cayoi said...

err..blh buat lintas langsung tak pasal hp nya sale tu, kalau btl murah aku nak tgk jugak..mine dah betul2 zaman gua punya..

*ayu* said...

alhamdulillah...
samapi dh dgn selamat...
:)

AQisH said...

cayoi - alamak tak sempat nak amek gambo ler..org mcm ulat..nntlah aku nak gi lg skali..en zaim dah wat decision yg mana satu nak beli hehe..btw promotion sampai ahad je tau..

ayu - tima kasih ayu;-)

pinkiss said...

ooohh.. u makan waktu malam ek datin??

AQisH said...

pinkiss - adoii datin oii..terkantoi lak i adeh:-p